Foto: LETA

Jaunā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja Baiba Šmite-Roķe privātajā dzīvē ir Latvijas Nacionālā teātra aktiera Normunda Laizāna mīļotā sieviete, izpētījis izdevums "Kas Jauns".

Pašmāju dzīvesstila presē Normunds Laizāns vairākkārt ticis nofotografēts kopā ar elegantu dāmu, taču Laizāns allaž savu privāto dzīvi slēpis un nekad nav komentējis, ar ko kopā ieradies pasākumos. Nereti šādi foto tapuši teātra izrāžu pirmizrādēs vai citos ar skatuves mākslu saistītos pasākumos.

"Kas Jauns" noņēmis noslēpumainības plīvuru – Laizāns šos pasākumus regulāri apmeklējis kopā ar Baibu Šmiti-Roķi, ilggadēju VID augsta ranga darbinieci, kuru otrdien valdība apstiprināja VID ģenerāldirektores amatā. Pāris 16. janvārī apmeklēja arī pašmāju seriāla "Nelūgtie viesi" pirmizrādi.

"Jā, mēs esam kopā," žurnālam komentējusi Baiba Šmite-Roķe, gan piebilstot, ka labprāt savu profesionālo darbību nodalītu no privātās dzīves un plašākus komentārus par savām attiecībām nesniegs.

Kopš 2020. gada Šmite-Roķe strādā VID Nodokļu pārvaldes direktora vietnieces amatā, savukārt no 2023. gada maija pildīja VID Nodokļu pārvaldes direktora pienākumus.

Šmitei-Roķei darbs jaunajā VID vadītājas amatā jāsāk 13. februārī.

Pilns raksts lasāms 30. janvāra izdevumā "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!