Foto: Publicitātes foto

Soctīkls "TikTok" ir atcēlis mūžsenos un tradicionālos vaigu sārtuma klāšanas principus un ieviesis jaunu tehniku – "drauga vaigu sārtums". Sena ideja jaunās skaņās.

Termina "Boyfriend blush" tēmturim ir 84, 8 miljoni skatījumu, "Google" meklētājā pēdējo pāris mēnešu laikā interese ir trīskāršojusies.

Neraugoties uz nosaukumu, šim meikapa klāšanas paņēmienam nav nepieciešams specifisks privātās dzīves statuss. Apzīmējums drīzāk ir jāuztver kā naiva vaigu pietvīkšana, šis mirdzums, kas iegūstams pēc sporta treniņa vai aukstumā. Un jāaizmirst ir arī par tendences sociālo mediju izcelsmi, jo tehnika balstās klasiskos toņos un paņēmienos; tai tikai ir jauns un intriģējošs nosaukums.

Mākslīgs dabiskums

@malloryosses Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? ? #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

Terminu cilvēku masās ieviesusi tiktokere Melorija Osses. Viņa videoklipā skaidro: "Es dzirdēju par šo tendenci pirms gadiem, varbūt pat pirms desmit." Tradicionālajam vaigu sārtumam būtu jāatrodas uz vaigu kaula, nedaudz virs konturēšanas ēnojuma. Jaunais noteikums, tendence paģēr jaunu novietojumu, lai vaigiem piešķirtu skaistu apjomu bez smagnējas konturēšanas. "Šajā vaigu zonā pievienojot krāsu, ādai tiek piešķirta izteiksmība un smalka kontūra," grima māksliniece Zoja Teilore apstiprina "Vogue".

@malloryosses Replying to @laloo1830 Boyfriend Blush for Oblong Faces ? #boyfriendblush #princessdiana #blusher #blush @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

Tehnikas izcelsme ir saistīta ar 1990. gadiem, un tās vēlamais efekts ir svaigs, dabisks izskats, kā pēc skrējiena vai saņemta komplimenta. Par atsauci uzskata princesi Diānu jaunībā un viņas dēlus. "Kad domājat par "drauga vaigu sārtumu", ņemiet par piemēru šo," influencere rāda prinču Harija un Viljama fotogrāfiju, "redzat, ka viņiem abiem te ir piesarkums, un uz leju tas samazinās. Tas izskatās jaunavīgi un sportiski."

@.misst #boyfriendblush #trendingmakeup #oblongfaceshape #blushhack ♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) - Bakar

Gadiem ilgi modē ir dominējis gandrīz tēlnieciski izstrādāts vaigu sārtums, taču demonstrētais prinču piemērs rāda mazāk precīzu pieeju. Tas nozīmē, ka izskats ir jauneklīgs un veselīgs, nevis mākslīgs un pedantisks. Tam jābūt novietotam uz vaigu "āboliem" un jāsaplūst ar žokļa kaula lejasdaļu, vēlams nedaudz izpludinātam līdz deniņiem, lai garantētu pilnīgu tvīkumu un reālistiskumu. Attiecībā uz krāsu, tai jāatdarina vaigu dabiskais sārtums, tātad no zīdaini rozā līdz pat rūsgani sarkanajam tonim. Teilore brīdina: "Noteikti jāizvairās no kaut kā pārāk mirdzoša vai spīdoša. Jāizvēlas tīrs tonis, jo pietvīkumam ir jābūt patiešām ticamam."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!