Foto: Vida Press

36 gadus vecā barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna brīvdienās nofotografēta Ņujorkas ielās, kājās valkājot, šķiet, tikai adītas kokvilnas zeķes. Taču nē, tas bijis tikai acu apmāns. Patiesībā viņa uzvilkusi dārgus dizainera apavus. Vai nu sāksies zeķzābāku trends?

Rianna brīvdienās pārvietojusies ne jau vienkāršās zeķēs, bet gan "Bottega Veneta" trikotāžas zeķu zābakos (sauktas arī par "Domenica Boot"), un, kā norādīts luksusa zīmola tīmekļa vietnē, to cena ir 1100 ASV dolāru.

Zeķēm līdzīgos apavus Rianna bija saskaņojusi ar zili baltu "Awake NY" sporta džemperi ar rāvējslēdzēju un pieskaņotām baltām "'Awake NY" treniņbiksēm. Ikdienišķo izskatu viņa papildināja ar tumšām saulesbrillēm, "Yankees" beisbola cepuri un "Dior" somiņu kamuflāžas apdrukā. Papildu komfortam Rianna zeķzābakus bija uzvilkusi virs biezām baltām zeķēm, kuras papildināja zaļas svītras.

"X" lietotāji naski apspriež Riannas izvēli. Piemēram, viens no komentētājiem pasmej: "Vēlos, lai man arī būtu tik daudz naudas, ka es arī nezinātu, ko ar to darīt." Cits piebilda: "Es esmu pārliecināts, ka viņa par tiem nav samaksājusi ne centa."

Patiesībā zeķzābaku jēdziens modes pasaulē oficiāli tika ieviests jau 2016. gadā, kad "Balenciaga" debitēja ar zeķu snīkeriem. Kopš tā laika zeķu apavi attīstījušies, jo tādi zīmoli kā "The Row", "LESET" un "Bottega Veneta" ir radījuši savas interpretācijas par izteiksmīgo aksesuāru.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!