Foto: PantherMedia/Scanpix
Palielinoties skaistumkopšanas industrijā ražoto produktu klāstam, arvien biežāk arī vīriešu vannas istabās sastopami visdažādākie sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi. Kā izrādās, dažus no tiem lieliski vari izmantot arī savos skaistumkopšanas rituālos, vēstī izdevums "Cosmopolitan".

Dziļi mitrinoša un antiseptiska sejas maska

Nav noslēpums, ka vīriešu sejas āda sagādā krietni vairāk raižu to īpašniekiem ne tikai skūšanās, bet arī neregulārās kopšanas dēļ, jo visbiežāk domāts par to, kā novērst problēmas sekas, nevis savlaicīgi izvairīties no tās cēloņiem.

Tieši tāpēc vairums vīriešiem paredzēto kosmētikas produktu iedarbojas krietni agresīvāk, tādējādi ātrāk sadziedējot izsitumus vai novēršot sausas ādas lobīšanos.

Ja arī tevi dienu pirms atbildīga pasākuma piemeklējusi neganta pumpa vai kāda cita sejas ādas problēma, pārbaudi, ar kādiem līdzekļiem tavs vīrietis pamanās izskatīties labi pat pēc neprātīgas ballītes, kas ilgusi līdz nākamās darba dienas rītam!

Varbūt uz vannas istabas plauktiņa atstāta mitrinoša sejas maska vai krēms ar antiseptisku iedarbību? Ja tā, ņem ciet!

Bārdas dzenamā mašīnīte

Ar to iespējams ne tikai gludi noskūt vīrieša bārdu vai pielabot neveiksmīgu matu griezumu, bet elektriskais skuveklis arī ir lielisks līdzeklis, kā sakopt jutīgo bikini zonas ādu vai atbrīvoties no liekajiem matiņiem ap uzacīm.

To darot, vien uzmanies, lai mašīnīte matiņus noskūtu gludi, kā arī maini uzgaļus vienmērīgam skuvumam!

Pirmsskūšanās eļļa

Lai izvairītos no ādas savainojumiem, vīrieši pirms skūšanās lieto dažādus līdzekļus, kas mitrina ādu un padara mīkstākus matiņus.

Ja arī tu gludu kāju ādu iegūsti ar skuvekļa palīdzību, tad aizņemies pāris pielienu mīļotā pirmsskūšanās eļļas, un rezultāts būs satriecošs!

Ziedes muskuļiem

Ja tavs mīļotais nodarbojas ar sportu, iespējams viņa vannas istabā atradīsi dažādas smēres un ziedes sāpošiem vai traumētiem muskuļiem. Dažas no tām satur vielas, kas aktivizējas ar ūdens palīdzību, tāpēc pēc garas darba dienas iezied savas sāpošās kājas ar smēri un ieej karstā vannā! Rezultātā jutīsi patīkamu muskuļu atslābumu un ievērojamu sāpju mazināšanos.

Dušas želeja

Kamēr tu esi iecienījusi dušas želeju ar vaniļas aromātu un pēc ikrīta mazgāšanās tik un tā nejūties pilnībā atmodusies, tavam partnerim pietiek vien ar pāris minūtēm zem karstas ūdens strūklas, lai atjaunotu enerģiju visai dienai.

Vīriešiem paredzētās dušas želejas satur smaržvielas, kas rada krietni spēcīgāku un svaigāku aromātu. Tādēļ nākamreiz aizņemies viņa dušas želeju ar eikaliptu aromātu, un par miegainību nebūs jāsūdzas!

Zīmulis iegriezumu ārstēšanai

Zīmulis, ko vīrietis piespiež pie skūšanās laikā gūtā iegriezuma ādā, šķiet, darbojas maģiski, jo aptur asiņošanu acumirklī, kā arī dezinficē brūci.

Sievietēm tā darbība ir samērā neskaidra, tomēr šo līdzekli arī tu vari lieliski izmantot pēc neuzmanīgas kāju skūšanas, lai uz brūcēm nenāktos lipināt papīra gabaliņus!

Dezodorants ar smaržu aromātu

Vīriešu dezodoranti nereti iedarbojas krietni spēcīgāk, veiksmīgāk pasargājot tevi no nepatīkama aromāta, kā arī to smarža rada patīkamas emocijas, atgādinot par tava mīļotā tuvumu.

Ja vēlies nodrošināties pret svīšanu vai just sava vīrieša smaržu aromātu visas dienas garumā, sava dezodoranta vietā reizi pa reizei izmanto viņa iecienīto!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!