Foto: PantherMedia/Scanpix
Pasaule jau ir pieredzējusi visdažādākos un dīvainākos skaistumkopšanas paņēmienus, sākot ar Kimas Kardašianas vampīra masku, kuras laikā sejā tika injicētas pašas asinis, un beidzot ar Saimona Kouela iecienīto aitas placentas masku. Tomēr nu popularitāti iekarojusi jauna un vēl neparastāka kosmētiskā procedūra, kas garantē ievērojamus ādas uzlabojumus, vēstī "Daily Mail".

67 gadus vecā Stella Ralfini guvusi milzu popularitāti, atklājot, ka viņas skaistuma un jauneklīgā izskata noslēpums ir maska, kas pagatavota no vīrieša sēklas.

Sieviete, skaidrojot maskas efektivitāti video krātuvē YouTube.com, uzsvērusi, ka tās rezultāti ir tikpat labi, kā dārgākās kosmētiskās procedūras, bet masku iespējams iegūt par brīvu.

Stella sēklu iesaka uzklāt reizi divās nedēļās, atstājot to uz sejas 15 minūtes un tad noskalojot. Tiesa, sēklas sastāvam jābūt "tīram" – vīrietim, no kura tā tiek ņemta, jāēd veselīgi un jāatsakās no alkohola un smēķēšanas.

Sieviete, kura sevi dēvē par rakstnieci, dzīves skolotāju un tantrisko speciālisti, neparasto kosmētikas procedūru iepazinusi Indijā, apgūstot tantriskā seksa mākslu.

"Esot Indijā, iepazinos ar kādu neizsakāmi skaistu sievieti. Viņas āda bija maiga un gluda kā zīds, bez krunciņām. Viņa apgalvoja, ka ir 60 gadus veca, bet izskatījās krietni jaunāka.

Atklāju, ka viņas skaistuma noslēpums, kas ģimenes sievietēm tiek nodots no paaudzes paaudzē, ir vīrieša spermas maska. Nolēmu to pamēģināt, un rezultāti ir lieliski," savā mājas lapā raksta Stella, uzsverot, ka sperma satur unikālas vielas, kas īpaši efektīvi aizkavē novecošanās procesus.

Jāpiebilst, ka šo metodi atzinīgi vērtē arī speciālisti, skaidrojot, ka sēkla satur noteiktus enzīmus, kas šķeļ olbaltumvielas un, attiecīgi, iznīcina ādas atmirušās šūnas, patiesi padarot to maigāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!