Foto: Publicitātes foto

Šosezon nagu modē viss skaistais ir ietverts detaļās - krāsu kontrasti, asas līnijas un punktiņi ir aizstājuši klasisko, piezemēto manikīru. Uzdrīksties, ļauj vaļu krāsainībai un ieskaties dažās no šīs vasaras tendencēm, ko apkopojis glamour.com - varbūt kāda no tām noder arī tev.

Punktiņi

Punktiņi ir detaļa, kas var patīkami atsvaidzināt tavu klasisko manikīru - tā tu piešķirsi savam tēlam jaunību, dzīvīgumu un koķetu sarkanā paklāja zvaigžņu piegaršu.

Punktiņu manikīru ir iespējams veidot dažādi - tu vari iepunktot tikai vienu no nagiem, lai radītu kontrastu ar pārējiem, taču tikpat labi izskatīsies, ja šādā tehnikā izveidosi visus nagus.

Krāsu bloķēšana

Šis manikīra veids ir kičīgs, moderns un vislabāk izkatās, ja nagu krāsošanai izmantoti izteiksmīgas, savā starpā kontrastējošas krāsas. Uzkrāsot nagus šajā tehnikā patiesībā ir diezgan viegli, bet lai tas notiktu, sākotnēji tev būs daudz jāvingrinās, jo līnijām uz nagiem jābūt asām un izteiksmīgām.

Līnijas

Šajā sezonā ir īpaši aktuāli sadalīt nagus dažādos laukumos. To iespējams izdarīt, gan izveidojot dažādas ģeometriskas figūras, izmantojot krāsu bloķēšanu, taču pats vienkāršākais veids ir līniju novilkšana.

Šis manikīra veids nav tik uzkrītošs, kā divi pirmie, un tā veidošanā nav nepieciešamas tik daudz nagu laku krāsas. Viss, kas tev ir nepieciešams, ir divu veidu nagu lakas - ar vienu tu iezīmēsi līnijas, savukārt ar otru iekrāsosi naga pamatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!