Foto: Shutterstock

Ikvienai no mums laiku pa laikam patīk eksperimentēt ar savu izskatu, taču ikdienā mēs parasti izveidojam grimu, kurā jūtamies ērti un pārliecināti. Savs, tev vienīgajai raksturīgais meikaps ikdienā ir gluži kā apģērbs, kurš der ikvienam dzīves gadījumam. Ja vēl neesi pilnveidojusi izskatu, ievēro dailymakover.com sniegtos padomus, lai izveidotu grimu, kurā vienmēr un visur jutīsies lieliski.

Izvēlies labsajūtu

Ne vienmēr mēs jūtamies labi tad, ja esam uzklājušas vairāk kosmētikas, kā parasti, vai arī izskatāmies gluži kā lellītes. Lai izveidotu meikapu, kurš tev ikdienā liks justies par sevi pārliecinātai, padomā, kad un ar kādu grimu tu esi jutusies tik pārliecināta par sevi, ka varētu iekarot visu pasauli.

Iespējams, kādā dienā tu izlēmi paeksperimentēt un, piemēram, uzvilki kaķacis, vai uzkrāsoji sarkanas lūpas un juties ar tām ļoti ērti. Ja tā, ir vērts apdomāt, ka varbūt tā tev vajadzētu krāsoties arī ikdienā.

Komforta zona

Pat ja tev patīk, kā citām sievietēm izskatās izteiksmīga lūpu krāsa vai dramatiskas acis, ja tu pati konkrētajā tēlā nejūties droša un pārliecināta par sevi, meklē alternatīvus variantus.

Ja ir kāds konkrēts izskats, kas tev pašai ļoti patīk, taču šķiet, ka tev tas nepiestāv vai arī ikdienai tas ir pārāk uzkrītošs, padomā, kā tu šo grimu vari piemērot sev un to padarīt, tā teikt, valkājamu. Piemēram, spilgti rozā lūpas var padarīt pieklusinātākas, savukārt kaķacis var padarīt mazāk uzkrītošas, ja tās uzklāj plānākā līnijā.

Izcel savus dotumus

Apdomā, kas ir tavas sejas labākās iezīmes un izcel tās. Ja tev ir skaistas acis, iezīmē tās ar laineri vai arī izgaismo acu plakstiņu iekšējos stūrīšus, lai acis izskatītos lielākas.

Ja lepojies ar apjomīgām lūpām, nebaidies tās krāsot izteiksmīgās krāsās vai arī uzklāt tām lūpu spīdumu. Savukārt, ja tev ir izteiksmīgi vaigu kauli, izcel tos, iezīmējot kontūras.

Atvēlētais laiks

Vēl viens faktors, ar ko tev ir jārēķinās, veidojot savu unikālo grimu, ir tam atvēlētais laiks. Piemēram, ja tev no rītiem patīk izbaudīt katru atlikušo miega minūti un pēc piecelšanās uz darbu tu taisies steigā, neuzņemies veidot meikapu, kura uzklāšana prasa 20 minūtes laika. Ja tev ir tendence kavēt, izmanto dabīgu meikapu - uzklāj sejas mitrinātāju, tonējošu balzāmu un skropstu tušu.

Ja tev ir nedaudz vairāk laika, nebaidies to izmantot rūpīgākai lūpu vai acu uzkrāsošanai, lai savu izskatu padarītu koķetāku un krāsaināku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!