Foto: Shutterstock
Ja vienmēr esi tiecies pēc jūras vai okeāna dabas spēka, iespējams, arī mājoklī jābūt līdzīgai noskaņai, kas iedvesmo, nomierina vai gluži pretēji, rod enerģiju. Ar bildi pie sienas varbūt nepietiks, tāpēc palūko idejas, kā vēl var radīt pludmales cienīgu noskaņu mājoklī.

Gadījumā, ja esi pārliecināts, ka jūra nekad nešķitīs par daudz, īsto noskaņu var radīt ar krāsām mēbelēs. Zilie toņi neliks vilties, turklāt salikumā ar pelēko un viļņotiem motīviem, piemēram, marmora akmens virsmā, trāpīsi desmitniekā.

Drexel

Bērnistabā tā var būt fototapete vai apgleznota siena ar okeāna dzelmju pasauli, bet pārējais interjers tam pieskaņots ar krāsu toņiem.

Watson House

Bērni, kas dzīvo šajā istabā, noteikti ir sajūsmā. Zivis pie sienām, kas izskatās gluži kā īstas, zilā krāsa imitē ūdens klātbūtni, un pat gultasveļas piemeklēta par godu tematam.

Country House Wiltshire

Ja vienmēr esi vēlējies māju pie jūras vai vismaz ainavu aiz loga, kur tālumā var redzēt vēja radītos viļņus, ne mazāk pasakainu noskaņu var radīt ar fototapeti pie sienas. Tas var būt mazākais dzīvoklis pilsētas burzmā, bet ar vienu sienas noformējumu var radīt pavisam citu noskaņu.

Hamptons Modern

Kaut nedaudz, tomēr okeāna klātesamību radīs arī kāds mākslas darbs pie sienas. Ja attēls ir abstrakts, tas tik drīz neapniks.

Four Walls and a Roof

Ja allaž esi vēlējies ienirt okeāna dzelmēs vai varbūt to jau darījis, iespējams, šis interjers kalpos par iedvesmu sapņa piepildīšanai vai sajūtu atgādināšanai.

INTO WATER

Nav nozīmes telpai, okeāna klātbūtnes sajūtu var radīt jebkur, pat darba telpā, ja šīs krāsas un noskaņa iedvesmo.

The Bon Ton Loft

Okeāna tirkīza toņi ir kā radīti vannasistabas interjeram, un pat tad, ja nebūs jūrnieku stila aksesuāri, būs gana ar krāsām vien, lai radītu to vēlamo sajūtu.

Upper West Side Classic 6

Virtuvē okeāna dzīļu zilos toņus var izmantot flīžu sienas klājumā starp darba virsmu un plauktiņiem. Zilā krāsa kombinācija ar balto nekad neliks vilties.

Contemporary Kitchen

Okeāna cienīgu noskaņu izdosies radīt arī ar aksesuāriem – paklāju, dekoratīvajiem spilveniem, bildēm rāmīšos, traukiem un niekiem uz plauktiņiem, piemēram jūras izskalotiem kociņiem, akmeņiem un gliemežvākiem.

Navy Traditional

Ūdens prieku baudītājiem varētu labpatikt šī ideja, kur pie sienas pielikts sērfošanas dēlis.

Coastal Retreat in Woodland Hills

Lielākoties izvēlies balto krāsu kā fonu, bet zilos toņus liec lietā aksesuāros un detaļās, kā tas veiksmīgi īstenots šajā interjerā, bet papildu šiem toņiem piestāvēs arī smilšu krāsas bēšie un saules dzeltenie toņi.

Rhode Island Beach House

Savukārt par karstajām pludmales smiltīm atgādinās bēšie toņ, kas visai labi izskatās kopā ar zilgano un balto.

Balnarring Beach House

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!