Foto: Shutterstock
Mode mainās strauji — vēl nesen visi mājas pārveidoja aktuālajā eiroremonta ietekmē, bet tagad kaut kas tāds interjerā šķiet novecojis. "Tava Māja" no savas padomu lādītes ir sarūpējusi rakstus par interjera tendencēm, kas mūsdienās daudziem šķistu neprāts vai gluži otrādi — nostalģiska gremdēšanās pagātnē.

Ar interjeru ir līdzīgi kā ar apģērbiem, jo, ja skatāmies kādas filmas vai videoklipus, kas tapuši pirms desmit un vairāk gadiem, tad varam vien ķiķināt vai šausmināties par to modi, kāda valdījusi tajā laikā.

Daudziem noteikti prātā palicis lielais eiroremonta bums, kad visiem mājokļi bija iekārtoti līdzīgā stiliņā, proti, bāra letes, lamināts, stikla plaukti, fototapetes un citas lietas bija neatņemama šī eiroremonta sastāvdaļa. Savukārt deviņdesmitajos gados aktuāls bija bēšais interjers, tapetes, kurām bija īpašā "nodalāmā" strīpa. Kāds cits atminēsies laiku, kad sekcijas un salokāmie galdi bija neatņemama viesistabas sastāvdaļa, bet virtuvē modē bija iekārtas ar galdiņu, krēsliem un raibi polsterētu stūra dīvānu.

Mode un interjera tendences ik pa laikam atgriežas ar uzviju. Kādas tendences atkal ir cieņā, lasi šajā rakstā, kā arī te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!