Foto: Vida Press
Ar rudeni tepat aiz loga pienācis laiks garderobei, kas ļaus bez asarām acīs māt ardievas vasaras brīvībai un iekāpt rudenī. Un tas ir darāms stilīgi – džinsa svārkos.

Skaidra lieta, ka ne visas aktualitātes tiek mīlētas. Piemēram, džinsa bikses ar zemo vidukļa daļu nav piemērotas visiem, tāpat kā pārliela izmēra bleizeri. Bet viena tendence, kur sev kaut ko var atrast ikviens, ir džinsa svārki. Mini, midi vai maksi, klasiski vai neordināri, izvēles iespējas ir teju bezgalīgas.

Džinss ar džinsu

Foto: Vida Press

Kanādas uzvalks, kas nozīmē tērpšanos viscaur džinsā, ir kļuvis par klasiku. Ne tikai attiecībā uz biksēm, bet arī svārkiem. Ar džinsa jaku, džinsa korsetēm, pat džinsa somām un zābakiem. Tas ir nekļūdīgi lielisks komplekts.

Stilu duelis

Foto: Vida Press

Džinss tiek uzskatīts par strādnieku materiālu, un tādēļ stilu līdzsvars ir atrodams kontrastos. Piemēram, šo raupjo materiālu kombinējot ar sievišķības simboliem – volāniem rotātām blūzēm, korsetēm, mežģīnēm un attiecīgi – izsmalcinātiem aksesuāriem.

Faktūra un tekstūra

Foto: Vida Press

Atkal jau kontrastiem piemīt magnētiska pievilkšanās spēja. Ja džinss ir raupjš materiāls, tad adījuma, tamborējuma maigums un nostalģiskais noskaņojums, piešķir īpašu stila jaudu.

Tendences neaizliegt

Foto: Vida Press

Apsēstība ar pārlieliem izmēriem ir ļoti labi saprotama. Lielie bleizeri liek augumam izskatīties smalkākam un trauslākam, izmērs nodrošina ar komfortu un iespēju bezgalīgiem apģērbu slāņiem. Pats galvenais, tas aizvien ir efektīgs akcents. Lai "nepazustu" apjomā, valkājams ar augumam piegulošiem izstrādājumiem, apjožams ar jostu vai jāizvēlas mini svārki.

Roķīgi

Foto: Vida Press

Gari svārki nav pamatskolas skolotājas uniforma. Valkāti ar caurspīdīgiem krekliņiem, ādas jakām, masīviem zābakiem, tas ir moderns un dumpiniecisks tēls.

Modernais kovbojs

Foto: Vida Press

Lai uzspodrinātu citādi klasiskas izvēles, ieteikums eksperimentēt ar aksesuāriem. Attiecībā uz džinsu kovboju zābaki ir kā punkts uz "i". Tiesa, ne jau tradicionālie, Mežonīgajos rietumos lietojamie, bet tādi, kas lakoniskāki vai pretēji, – sievišķīgi un uz smalka papēža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!