Foto: DAISY LAPPARD | DELFI MEEDIA
Trīnas un Georga Kimeru un viņu divu bērnu mājai vajadzēja atrasties pavisam citā vietā un izskatīties pavisam citādi. Bet, kā tas parasti notiek, iejaucās nejaušība.

Trīna un Georgs gribēja savu māju uzcelt paši. Kā atceras Trīna, viņi ļoti gribēja atrast brīvu zemesgabalu, kas būtu pietiekami tuvu jūrai un būtu ģimenei pa kabatai, taču tas neizdevās.

"Un tad mēs pavisam nejauši atklājām, ka Nēmes ciemā (uz ziemeļaustrumiem no Tallinas – red.) tiek pārdota māja ar dīķi un saimniecības ēkām bonusā. Atrašanās vieta bija tieši tāda, kā mēs gribējām: jūra un pludmale ar skaistiem saulrieta skatiem tikai akmens sviediena attālumā no mājas," atceras Trīna. Lai gan māja tika pārdota ar māklera starpniecību, pāris spontāni nolēma pats doties uz objektu un apskatīt apkārtni.

Foto: DAISY LAPPARD | DELFI MEEDIA

Māja Nēmes ciematā.


"Gribējām tikai apskatīt apkārtni, ciematu kopumā un, protams, pludmali. Bet sagadījās, ka tobrīd mājās bija pats saimnieks. Mēs ar viņu parunājāmies un atzināmies, kāpēc esam atbraukuši," stāsta Trīna. Toreizējais mājas īpašnieks tikai priecājās par potenciālajiem pircējiem. Viņš nekavējoties uzaicināja viesus mājā un pats izrādīja visu īpašumu.

Vieta uzrunāja dvēseli

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!