Latviete Ilga Būdžhavona jau astoņus gadus dzīvo Maurīcijā, kur laimīgi precējusies ar vīru Dinešu. Lai arī valoda bija liels šķērslis un iedzīvoties bija grūti, Ilga šobrīd veiksmīgi atradusi savu vietu tūrisma nozarē, audzina divus bērnus – meitu Diju un dēlu Avi – un ir priecīga dzīvot tik skaistā, krāšņā un dzīvības pilnā salu valstī. Kā "Tūrisma Gidam" stāsta Ilga, dzīve mums izlikusi kārtis, kuras mēs nezinām, un mums vienkārši ir jāspēlē. Par paradīzi zemes virsū un negaidītu, pavisam liktenīgu satikšanos ar mīļoto cilvēku lasi turpinājumā.


Ilga stāsta, ka kopš 2008. gada dzīvoja Īrijā un pirmo reizi Maurīcijā ieradās 2014. gada janvārī, kad ciemojās pie tā laika kolēģa maurīcieša ģimenes. “Ierodoties lidostā, nodomāju – kā es šajā valstī pavadīšu divas nedēļas? Bija ļoti, ļoti karsts. Atbraucot no Īrijas, man bija kleitiņa un zeķubikses kājās, kuras es uzreiz vilku nost,” skaidro sieviete. Ienākot ģimenē, viņu uzņēma kā ģimenes locekli, viss bija patīkami. Kā jau ceļojumā, izvadāja pa dažādām ekskursijām, iepazīstināja ar ēdienu un salas dabu.

“Kad tuvojās mana dzimšanas diena 21. novembrī, ģimene atkal aicināja, lai braucu uz šejieni. Atbraucot viņi man saka: “Redzam, ka tev patīk šeit, tev jāpaliek un jāapprecas.” Biju tikko šķīrusies, galvā vispār nebija domas par precēšanos, taču, neskatoties uz to, viņi mani iepazīstināja ar savu draugu un kolēģi, skolotāju Dinešu,” stāsta Ilga.

Gluži negaidīti nāca ziņa, ka viņa ir uzaicināta uz hinduistu kāzām. Šādas kāzas viņa bija redzējusi tikai filmās un vienmēr bija gribējusi savām acīm pārliecināties, kā tās notiek. Tāpēc, ilgi nedomājot, Ilga pieņēma ielūgumu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!