Atvaļinājuma laiks ne vienmēr nozīmē tikai pastaigas pa neredzētu pilsētu, peldēšanos siltās jūrās vai došanos kalnos. Katrā ceļojumā gandrīz vienmēr ir kāda diena, ko prasās veltīt iepirkšanās priekiem. Te nav nekā pārsteidzoša – ekonomiskā situācija Latvijā paģēr rūpīgu apiešanos ar naudu, un ja vēl ģimenē aug pusaudži, kuriem gribas ģērbties pēc jaunākās modes – vienus "Vans" apavus vajag iziešanai, citus ikdienai, un gribas taču arī "Nike Air Force"...

Par laimi, pasaulē eksistē "outleti" – zīmola preču veikali, kuros var nopirkt kvalitatīvas lietas par daudz izdevīgākām cenām. Tajos var atrast preces no pagājušo sezonu kolekcijām, preces ar nelieliem defektiem, kā arī vienkārši tādas lietas, ko tirgotājam nav izdevies pārdot par sākotnējo cenu.

Esam vienuviet apkopojuši populārākās iepirkšanās vietas tepat Latvijā, arī kaimiņos – Lietuvā un Igaunijā, kā arī Polijā, Somijā, Zviedrijā, un nedaudz tālāk esošās valstīs Vācijā un Itālijā. Protams, visus veikalus uzskaitīt nav iespējams, jo to ir ļoti daudz, savukārt pats jēdziens "outlet" nebūt nenozīmē, ka tur būs plaša izvēle un patiešām zemākas cenas. Piemēram, mūsu pašu "outletos" visbiežāk redzam visai pieticīgas atlaides (30%, labākajā gadījumā 50%), savukārt ārzemēs atlaides sasniedz 70% no preču sākotnējās cenas.

Šopings Polijā


Designer Outlet Gdansk (Przywidzka, 8, Gdaņska): Pilsētas stila "outlets" ar "Pepe Jeans", "Adidas", "Karl Lagerfeld" un citām firmām.

Puma Outlet (Plac Czerwca 1976 r, Varšava): Liela atpūtas apģērba un apavu izvēle. Ja labi pameklē, šeit var atrast "Puma" treniņtērpu par 32 eiro.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!