Foto: PantherMedia/Scanpix
14. maijā vārda dienu svin Krišjānis, Elfa, Elvita un Aivita. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Krišjānis (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Krišjānis ir ļoti vispusīgs, radošs un oriģināls cilvēks, kuram vārds ļauj realizēt talantus. Viņš ir mērķtiecīgs, atbildīgs, saimniecisks, intelektuāls, apveltīts ar spēcīgu loģiku un psihologa dotībām. Spilgts cilvēks, kurš patīk sievietēm. Vārdā ir dubultais sargeņģelis.

Elfa (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kurš savu nēsātāju padara gudrāku un zinošāku, akcentē intelektu un gaumi, palielina jūtīgumu. Elfa ir apveltīta ar spēcīgu loģiku un saimniekošanas prasmi. Spītīga, neatlaidīga sieviete ar bagātu fantāziju, kura dzīvē savu panāks. Viņai ir laba gaume un mākslinieces būtība. Vārdā ir sargeņģelis.

Elvita (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Elvita ir gudra, zinoša, ar saimniekošanas prasmi, stabili stāvoša uz zemes. Viņa ir jūtīga, gudra sieviete ar izteiktu loģiku, kura vienmēr savu dzīvē panāks. Vārdā ir sargeņģelis.

Aivita (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas nostiprina tā nēsātājai dzīves enerģiju, palīdz stabili stāvēt uz kājām un aktivizē loģiku. Aivita ir vieda un zinoša, apveltīta ar labu intuīciju, viņa ir laba sarunu biedre, saimnieciska, aktīva un vēlas būt līdere. Sargeņģeļa vārdā nav, dzīvē tas jānopelna pašai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!