Nekustamais īpašums ir viens no lielākajiem naudas ieguldījumiem, ko veicam savā dzīvē, tāpēc ir svarīgi ne tikai pareizi nopirkt īpašumu, bet arī pārdot to, kad jūti, ka esi gatavs jaunam pavērsienam savā dzīvē. Par to, kā šīs lietas kārtot pēc Vāstu jeb Indijas fenšui ieteikumiem, stāsta ezotērikas festivāla "Destiny's Gift" dalībniece – vēdiskā astroloģe un Vāstu konsultante Baiba Stūrīte.

Jauna īpašuma iegāde vienmēr iezīmē jauna dzīves perioda sākumu, savukārt īpašuma pārdošana nozīmē zināma dzīves perioda beigas. Vāstu iesaka sekot noteiktiem likumiem, lai jebkurš nekustamais īpašums būtu tava sapņa piepildījums, nevis nakts murgs, no kura grūti atbrīvoties.
Lai varētu veiksmīgi pārdot vai izīrēt īpašumu, tam ir jāatbilst pieprasītajai cenai. Šeit es nedomāju tirgus cenu vai to cenu, kuru tu gribētu saņemt, bet tā reālo vērtību, nosakot to pēc Vāstu kvalitātes.

Visus īpašumus mēs varētu iedalīt trijās kategorijās, kas palīdzēs mums saprast, kas jāievēro, pārdodot vai izīrējot konkrēto īpašumu.

1. Labs Vāstu īpašums

Labs Vāstu īpašums nodrošina īpašniekam un tiem, kuri tajā dzīvos, labklājību, naudu, veselību, garīgo izaugsmi un iekšējo harmoniju – tātad visu labo dzīvē. Lai nopirktu, izīrētu vai uzceltu tādu īpašumu, ir jābūt labai karmai, tāpēc reti kuram ir pieejami tādi īpašumi. Indijā, piemēram, labs Vāstu īpašums maksās vismaz trīs reizes dārgāk par citiem līdzīgiem īpašumiem – jo ir zināms, ka ieguldītā nauda ilgtermiņā atmaksāsies ar uzviju.

Labus Vāstu īpašumus parasti ir grūti atrast, jo tos reti kurš pārdod vai izīrē, tomēr tas ir iespējams. Tikai 3–5% no visiem īpašumiem var nosaukt par īpašumiem ar labu Vāstu. Tie ir īpašumi, kuros tiešām ir vērts ieguldīt savu naudu un kurus labāk nepārdot, bet atstāt sev vai izīrēt.

Ja tev pieder labs Vāstu īpašums, tad droši liec tam augstāku cenu, pārdodot vai izīrējot, – tam ātri atradīsies jauns īpašnieks vai īrnieks, kurš būs maksātspējīgs un rūpēsies par īpašumu tāpat, kā to darīji tu.

Laba Vāstu īpašuma pazīmes:

  • kvadrāta vai taisnstūra formas īpašums,
  • īpašuma vidus ir tukšs, tur nekas neatrodas,
  • ieeja Ziemeļos, Ziemeļaustrumos vai Austrumos,
  • nav lielu logu vai terases Dienvidos un Dienvidrietumos,
  • dienvidaustrumos atrodas virtuve,
  • neitrālas, gaišas vai zelta krāsas interjers,
  • Dienvidrietumos atrodas saimnieka guļamistaba,
  • veiksmīgu un turīgu cilvēku īpašumi.

2. Viduvējs Vāstu īpašums

Lielākā daļa cilvēku dzīvo īpašumos ar viduvēju Vāstu. Tas nozīmē, ka šādi īpašumi regulāri radīs problēmas kādā no šīm sfērām: nauda, attiecības vai veselība. Kura tieši sfēra tā būs, ir atkarīgs no Vāstu kļūdām, kuras tika pieļautas, būvējot šo īpašumu.

Apmēram 90% no visiem īpašumiem iekrīt šajā kategorijā, un šis cipars sakrīt ar to cilvēku skaitu, kuri mūsdienās ir piedzimuši, lai "atstrādātu" vecos parādus kādā no trim augstāk minētajām sfērām. Lai izkļūtu no negatīvās karmas apļa, šādā gadījumā ir jānodarbojas ar personīgo izaugsmi un jāpielieto Vāstu zināšanas, kas var palīdzēt saprast savu problēmu iemeslus un uzlabot tās dzīves sfēras, kurās ir problēmas.

Ja tev pieder viduvējs Vāstu īpašums, tad tu vari saskarties ar zināmām grūtībām, mēģinot to pārdot vai izīrēt, bet tomēr tas izdosies, lai gan var prasīt zināmu laiku. Šeit ir svarīgi uzlikt īpašumam atbilstošu cenu – ne lielāku kā citiem līdzīgiem īpašumiem – un varbūt pat mazliet nolaist cenu, lai īpašums šķistu pievilcīgāks uz pārējo īpašumu fona.

Viduvēja Vāstu īpašuma pazīmes:

  • taisnstūra formas īpašums, kuram trūkst kāda no stūriem,
  • virtuve atrodas Dienvidrietumos, Ziemeļos vai Ziemeļaustrumos,
  • tualete atrodas Ziemeļos, Ziemeļaustrumos, Dienvidos vai Dienvidaustrumos,
  • saimnieka guļamistaba atrodas Ziemeļrietumos,
  • spilgtu krāsu pielietojums uz sienām interjerā,
  • iepriekšējais īpašnieks ir šķīries vai dzīvoja viens savā īpašumā,
  • vidējas kvalitātes un cenas īpašums.

3. Slikts Vāstu īpašums

Sliktu īpašumu kategorijā iekrīt visi tā sauktie "neveiksmīgie" jeb "prasīgie" īpašumi. Naudas zaudējumi, tieslietas, gari, alkoholisms, depresijas, vēzis, maksātnespēja un citas neveiksmes ir neatņemama to cilvēku ikdienas sastāvdaļa, kuri ir saistīti ar šādiem īpašumiem

Problēma, ar kuru nākas saskarties šādu māju īpašniekiem, ir tā, ka no tāda īpašuma nav tik viegli tikt vaļā, jo tas karmiski neatlaiž īpašnieku, kamēr viņs negūs kādu dzīves mācību. Izīrējot šādu īpašumu, nāksies saskarties ar tādu problēmu kā īrnieki, kurus grūti izlikt no īpašuma, kuri nemaksā un varbūt pat bojā īpašnieka mantu.

Ja esi konstatējis, ka tev pieder šāds īpašums vai tā domājamā daļa, tad iesaku tādu īpašumu pārdot par jebkuru iespējamo, pat vislētāko cenu vai pat uzdāvināt kādam. Jebkurā gadījumā būsi ieguvējs, jo tiksi vaļā no īpašuma, kas tavā dzīvē nenes neko citu kā tikai problēmas.

Slikta Vāstu īpašuma pazīmes:

  • nenosakāmas formas īpašums ar pieciem un vairāk stūriem,
  • trijstūra formas zeme, dzīvoklis vai māja,
  • īpašums, kuram ir Dienvidrietumu ieeja,
  • īpašums, kas atrodas blakus slimnīcai, baznīcai vai kapiem,
  • īpašumi, kuros kāds ir slimojis ar vēzi vai nomiris nedabiskā nāvē,
  • īpašumi, kuri gadiem stāv tukši un negrib "pārdoties",
  • īpašumi, kuriem bieži mainās īpašnieks vai īrnieki,
  • lēti pieejami īpašumi un tie, kuri ir atņemti par parādiem.

Lai labāk izprastu, kā strādā Vāstu kvalitātes un īpašuma cenas atbilstība, gribētos kā piemēru minēt lielāko daļu Jūrmalā esošo īpašumu, kuriem ir augsta cena, bet viduvējs vai slikts Vāstu. Bagātiem cilvēkiem parasti ir laba karma un labi attīstīta intuīcija uz to, kas ir labs ieguldījums un kas nē. Tāpēc īpašumus ar viduvēju vai sliktu Vāstu viņi nekad nepirks, jo tas nozīmētu problēmas vairākās dzīves sfērās uzreiz. Kamēr nekustamo īpašumu tirgus nesāks piedāvāt viduvējus un sliktus Vāstu īpašumus par tiem attiecīgu zemāku cenu, tādi īpašumi turpinās stāvēt tukši. Labi Vāstu īpašumi, savukārt, vienmēr būs pieprasīti un nekad ilgi nestāvēs bez saimnieka vai īrnieka. Pareizi ieguldīta nauda pareizajā īpašumā vienmēr atmaksājas!

Piebildīsim, ka Vāstu konsultantes Baibas Stūrītes festivāla stendā varēs vienuviet saņemt visas atbildes par sevi, savām mājām un biznesu. Paņem līdzi savus dzimšanas datus, īpašuma plānu ar atzīmētām debesspusēm un uzzini, kā vari uzlabot enerģētiku un veiksmes līmeni savā dzīvē jau šodien! Stendā būs iespēja iegādāties arī jantras gan Vāstu korekcijai mājās un darbā, gan svarīgākajām dzīves jomām – attiecībām, uzņēmējdarbībai, naudai, veselībai, aizsardzībai pret negatīvām enerģijām un garīgajai attīstībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!