Astroloģiskā programma ir saprotama retajam, zīlēšanas sistēmas tāpat, tomēr dažkārt tik ļoti gribas zināt, ko rīts atnesīs. Tad talkā var nākt numeroloģija. Lūk, vienkāršs aprēķins un īss, kodolīgs skaidrojums, ko mums atklāj vēdiskais astrologs un numerologs Aleksandrs Bespalovs.

Piemēram, tava dzimšanas diena ir 1985. gada 17. marts, un tu gribi uzzināt, kāds būs 2018. gada 7. septembris.

Saskaiti sava dzimšanas datuma ciparus: 1 + 7 + 3 + 1 + 9 + 8 + 5 = 34. Noreducē līdz viencipara skaitlim: 3 + 4 = 7.

Tāpat saskaiti interesējošo datumu: 7 + 9 + 2 + 1 + 8 = 27 = 2 + 7 = 9.

Bet tagad saskaiti abus skaitļus: 7 + 8 = = 15 = 1 + 5 = 6.

Tagad iegūto skaitli atrodi zemāk minētajos atbilžu variantos un uzzini, kas tajā dienā gaidāms.

1 – rīkojies! Šī ir izlēmīgas rīcības diena, turklāt tik labvēlīga, ka tu spēsi atrisināt jebkuru problēmu. Vari droši sākt jaunas lietas – izredzes gūt panākumus ir ļoti augstas.

2 – plāno! Pie šādiem apstākļiem labāk nesteigties, bet labi apdomāt savu problēmu risinājumu variantus. Šī ir arī pacelšanās un kritumu diena: tā var veiksmīgi sākties un nejauki beigties vai otrādi – sākums var būt kusls, bet tad dienas nobeigums noteikti būs labs.

3 – vairāk entuziasma! Šī ir labvēlīga diena visdažādākajām nodarbēm. Visi tavi aizsākumi būs veiksmīgi. Braucieni un ceļojumi izrādīsies īsti laikā.

4 – pabeidz iesākto! Šajā dienā būtu jāpabeidz mazsvarīgās lietas. Vari veltīt dienu mācībām, darbam. Toties nesāc neko lielu vai nozīmīgu – viss būs velti.

5 – nepalaid garām veiksmi! Riskē, bet tikai tajā gadījumā, ja iecerētajam ir reāls pamats. Šajā dienā pie tevis var atnākt ilgi gaidītā veiksme.

6 – nesteidzies! Šajā dienā labāk atteikties no nepārdomātas rīcības un jauniem sākumiem. Šodien risks var izrādīties vairāk nekā bīstams.

7 – radi un veido! Noved līdz galam aizsāktās lietas, ieklausies draugu un tuvinieku padomos. Iespējams, laime tevi gaida tieši šajā dienā?

8 – sarosies! Būtiski un svarīgi jautājumi šodien risinās ātri un bez sarežģījumiem. Panākumi tevi pavadīs!

9 – uzvari! Šī diena ir labvēlīga jaunu lietu sākšanai – tā ir personisku uzvaru un sasniegumu diena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!