Foto: LTV/Aksels Roberts Zirnis

"Supernovas" pusfinālā Dons uzstājās smilšu krāsas kostīmā, finālā – koši zilā, cietumnieka apģērbam līdzīgā tērpā. Tos abus māksliniekam bija sarūpējis modes mākslinieks Kašers, un, kā jau latviešiem ierasts, kritikas riekšavu saņēma abi Dona tērpi. Nu Kašeram priekšā prāvs izaicinājums – saģērbt Donu arī lielajai "Eirovīzijai".

Modes mākslinieks nav tiesīgs izpaust, kas būs mugurā Donam "Eirovīzijas" pusfinālā, tādējādi saglabājas pamatīga intriga. Jo ne viens vien TV skatītājs pēc "Supernovas" teica: Donam dziesma ir laba, bet viņa koptēls un šovs tāds kā slābans...

Tērpam būtu jābūt atmiņā paliekošam, un par to sola parūpēties Kašers. Viņš izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka "Dona skatuves tērps daudziem būs pārsteigums". Kāds tas būs, viņš nesaka. Nedod ne pat mazāko norādi, vai Dons lielajā "Eirovīzijā" līdzināsies Donam "Supernovā".

Izdevums tomēr liek noprast, ka kostīms, iespējams, būs zilā krāsā. Iespējams, klasiska piegriezuma. Tāda nianse atklājusies kādā no Kašera "Instagram" īsajiem videostāstiņiem.

Latvijas skatītāji Donu uz skatuves "Eirovīzijā" redzēs otrajā pusfinālā 9. maijā. Kā iepriekš pauda mākslinieks, labākais, ko varam darīt, lai kaldinātu viņa ceļu uz finālu, ir lūgt saviem ārzemju draugiem zvanīt un balsot par Dona "Hollow". Otrajā pusfinālā piedalīsies arī Maltas, Albānijas, Grieķijas, Šveices, Čehijas, Austrijas, Dānijas, Armēnijas, Sanmarīno, Gruzijas, Beļģijas, Igaunijas, Izraēlas, Norvēģijas un Nīderlandes pārstāvji.

Šova fināls – 11. maija vakarā. Visu jaunāko saistībā ar "Eirovīziju" un Donu tajā lasi un uzzini portālā "Delfi"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!