Foto: DELFI
Krāmu tirdziņi notiek ne tikai Āgenskalna tirgū, bet arī Spīķeros un citviet Latvijā. Šoreiz portāls "Māja&Dārzs" devās uz Spīķeriem, kur andelmaņi uz tirdziņu atveduši dažādas unikālas un antīkas preces.

Kā liecina informācija Spīķeru kvartāla mājaslapā "Spīķeri.lv", Rīgas krāmu tirdziņš vasarā andelmaņus pulcēs bieži – nākamie krāmu tirdziņi būs 24. jūlijā, 7. augustā un 21. augustā. Visiem krāmu tirdziņiem norises laiks ir vienāds, proti, tas notiek no pulksten 10 līdz pulksten 15.

Ko tajā atrast? Dažādas antīkas un vēsturiskas lietas – sākot no skaistiem traukiem, beidzot ar interjera priekšmetiem, rotām, grāmatām un nozīmītēm. Portāls "Māja&Dārzs" iesaka uz tirdziņu iet no paša rīta, lai "nozvejotu" pirmās pērles. Ja iesi vēlāk, iespējams, ka tava kārotā prece būs jau nopirkta.

Mājaslapā "Spīķeri.lv" teikts, ka Rīgas krāmu tirgus Spīķeros norisinās jau no 2014.gada. Tirdziņš darbojas ar mērķi attīstīt un iedzīvināt labākās Eiropas brīvdabas krāmu tirgu tradīcijas Rīgā.

Kādus labumus tad šoreiz krāmu tirdziņā varēja nomedīt un kam varbūt vērts doties pakaļ nākamreiz, novērtē fotogrāfijās!

Foto ieskats tirdziņā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!