Foto: DELFI
Maldinošs ir priekšstats, ka gadatirdziņi notiek tikai mazpilsētās vai ciemos – arī Rīgā norisinās iespaidīgi gadatirdziņi, un viens no tiem norit jau šo piektdien, 29. maijā, pie Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā, kur var iegādāties dažādas noderīgas lietas ne tikai mājai, bet arī dārzam.

"Tavs Dārzs" jau vēstīja, ka āra teritorijā pie Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā no 29. līdz 31. maijam notiek gadatirgus "Dārzam un dzīvesstilam", un ieeja tajā ir bez maksas.

Ko tajā var iegādāties? Gadatirgū sev noderīgas lietas atradīs ne tikai "zaļo pirkstiņu" īpašnieki, atpūtnieki un namu saimnieki, bet arī kārumnieki, jo, kā jau katrā gadatirgū, arī šajā var iegādāties dažādus mājražotāju gardumus, piemēram, maizi, žāvētu gaļu, siera pīnes, mārrutku smēriņuss, cidoniju sulu un daudz ko citu.

Kā novēroja "Tavs Dārzs", tirdziņa piedāvājumā ir plašs stādu klāsts – sākot ar zemeņu stādiem, līdz pat krāšņajām peonijām un augļu kokiem. Tāpat piedāvājumā ir dažādas noderīgas preces dārzkopjiem, piemēram, dārza rīki, mēslošanas līdzekļi, dārza kaitēkļu apkarošanas līdzekļi un slazdi, siltumnīcas, dārza apgaismes ķermeņi, kā arī citas noderīgas lietas. Tirgotāju klāstā ir arī lapenes, šūpoles, dažāda dizaina dārza mēbeles, grili, āra sildītāji un citas preces.

Starp citu – andeles laikā var gūt arī noderīgus padomus no pašmāju audzētājiem, kuri sniedz praktiskus ieteikumus dārza iekopšanā, stādu izvēlē.

Pirms tirdziņa apmeklēšanas vari izstudēt arī dalībnieku sarakstu šeit, kā arī aplūkot dalībnieku mājaslapas ar sev interesējošo produkciju, lai zini, ko uzreiz vaicāt tirgotājiem, proti, kādu jau mājaslapā noskatītu rožu šķirni, augļukoku vai citas preces.

Gadatirgus darbalaiks:

  • 29. maijā no pulksten 12 līdz pulksten 18;
  • 30. maijā no pulksten 10 līdz pulksten 18;
  • 31. maijā no pulksten 10 līdz pulksten 15

Jāņem vērā, ka par autostāvvietu būs jāmaksā 2 eiro.

Foto ieskats gadatirdziņā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!