Foto: Shutterstock

Reizēm cīņā pret traipiem nelīdz veļas mazgāšanas pulveris vai īpašās kapsulas, tāpēc nākas pielietot citas metodes, lai lividētu pleķus no apģērba. Portāls "Dom i Sad" iesaka talkā ņemt aspirīna tabletes, lai atbrīvotos no traipiem!

Kā skaidro portāls, aspirīna tabletīte veiks līdzīgu funkciju kā citronskābe vai etiķis, kuru arī izmanto par palīgu, lai atbrīvotos no traipiem vai nepatīkamiem aromātiem.

Lūk, kas jādara soli pa solim:

  • Sadrupiniet piecas tabletes aspirīna, aplejiet tās ar karstu ūdeni, bet pēc tam iemērciet uz nakti šajā šķidrumā drēbes.
  • No rīta drēbes salieciet veļas mašīnā, atkal saberziet piecas aspirīna tabletes, pievienojiet tās veļas mašīnā un sāciet ierasto mazgāšanu.
  • Slapjās drēbes pēc tam izkarina un izžāvē.

Zāles var būt ne tikai lielisks palīgs veļas mazgāšanā, bet arī piedeguša gludekļa notīrīšanā. Kāda mamma no Lielbritānijas atklājusi pavisam citu paracetamola izmantošanas veidu, proti, lai likvidētu piedegušu gludekļa apakšu, kas kļuvis par īstu sensāciju. Kā to izdarīt, lūko šajā rakstā.

Savukārt aspirīns kalpos par lielisku palīgu, lai varētu ilgāk saglabāt grieztos ziedus. Šeit vari izlasīt plašāk, kādās devās to nepieciešams lietot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!