Foto: Kadrs no video

Sestdien uz "Trampa starptautiskās viesnīcas" sienām Vašingtonā kāds multimediju mākslinieks projicējis dažādus uzrakstus, tostarp bēdīgi slaveno ASV prezidenta Donalda Trampa izteikumu – "sūdu bedre'' –, vēsta raidsabiedrība "Euronews".

Uz ēkas sienas bijuši lasāmi arī uzraksti "tas nav normāli", "palieciet modri", "šīs nav mācības" un "Trampam kukuļus maksāt šeit". Fonā uzrakstiem bijušas neskaitāmas jestri smaidošu ekskrementu emotikonas.

Video, kurā redzama izgaismotā fasāde, tviterī ievietojis Robins Bells, kurš pats sevi dēvē par "redaktoru, video žurnālistu un multimediju māklsinieku". Saskaņā ar izdevumu "The Washington Post" vīrietis jau iepriekš uz viesnīcas sienām ir projicējis pret ASV prezidentu Donaldu Trampu vērstu kritiku.


Jau ziņots, ka pamatīgs skandāls izcēlies ap Trampa izteikumu par "sūdu bedres" valstīm. Frāzi ASV prezidents izteici pēc tam, kad likumdevēji ierosinājuši atjaunot Haiti, Salvadoras un Āfrikas valstu imigrantu aizsardzību. "Kāpēc pie mums brauc cilvēki no visām šīm sūdu bedres valstīm?" saskaņā ar divu anonīmu cilvēku pausto, kādā sanāksmē vaicājis Tramps.

Pēcāk organizācija, kas pārstāv Āfrikas valstis, pieprasījusi ASV prezidentam atvainoties par to, ka nosaucis Āfrikas valstis par "sūdu bedrēm," ziņoja raidsabiedrība BBC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!