Foto: stock.xchng

Pirmdien, 14. martā, Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirknis saņēma informāciju, ka pilsētā atrasts vīrieša līķis Daugavpilī. Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess un noskaidrots iespējamais vainīgais, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā (VP).

14. martā pulksten 5.29 VP Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirkņa likumsargi saņēma informāciju par Daugavpilī atrastu vīrieša līķi.

Ierodoties notikuma vietā, tika uziets 1985. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtu brūci. Turpat atradās arī 1993. gadā dzimis vīrietis, kuram bija griezta brūce. Viņš tika nogādāts tuvākajā medicīnas iestādē.

Operatīvo pasākumu rezultātā tika noskaidrots iespējamais vainīgais, kurš atradās notikuma vietā.

Policijai izdevās noskaidrot, ka starp cietušajām personām un aizturēto – 1962. gadā dzimušo vīrieti, bija izcēlies konflikts.

Iespējamais vainīgais nodarīja miesas bojājumus, kuru rezultātā viens cilvēks gāja bojā, bet otrs tika nogādāts medicīnas iestādē.

15. martā Daugavpils tiesa lems par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam.

Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavība), ar ko soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!