Foto: Shutterstock

Rīgas dome trešdien, 8. februārī, atbalstīja atkritumu apstrādes vietas izveidi Čiekurkalnā, Starta ielā 8. Lēmums raisījis bažas domes deputātam Kasparam Spundem un tās vietnē "Twitter" pauduši arī iedzīvotāji. Reaģējot uz šo, Mājokļu un vides komitejas vadītāja Selīna Vancāne (PP) uzrunājusi attiecīgo uzņēmumu, rosinot uz tikšanos ar apkaimes biedrību.

Portālam "Delfi" Vancāne skaidro, ka uzrunājusi uzņēmumu tikties ar apkaimes iedzīvotāju biedrību, lai skaidrotu uzņēmuma darbības mērķus un kliedētu bažas.

Atzīstot, ka saprot iedzīvotājus, deputāte stāsta, ka šajā gadījumā "pamatā bažas ir, jo iepriekšējais atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums blakus teritorijā Stara ielā 7 nebija ieviesis labo praksi – tas rezultējās ar uzkrātu riepu kalnu, kas tur ilgi glabājās".

Par riepu kalnu atbildīgais uzņēmums gan attiecīgajā vietā nesaimniekos. Tas tiks uzticēts citam atkritumu apsaimniekotājam, pēc sēdē skatītās informācijas, SIA "3R", kurš, pēc komitejas vadītājas paustā, ir "ar labu pieredzi, veiksmīgi darbojoties jau turpat Čiekurkalna apkaimē Atlasa ielā".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!