Foto: LETA

Biedrība "Sport for All" lūgs UEFA līdzfinansēt futbola laukuma rekonstrukciju Muceniekos, portālu "Delfi" informēja biedrības valdes priekšsēdētājs Jānis Kuzins.

Biedrība lūgs UEFA un Latvijas Futbola federāciju iekļaut Ropažu novada Mucenieku futbola laukumu Latvijas stadionu un futbola laukumu infrastruktūras attīstības plānā 2010.-2017. gadam.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes patvēruma meklētāju centra "Mucenieki" un Ropažu novada iedzīvotāju vajadzībām novada dome bija piedāvājusi valstij kopīgi būvēt Sporta multifunkcionālo halli, bet ierobežoto līdzekļu dēļ valdība par šo ideju vēl spriedīs, skaidro Kuzins.

Pašvaldības priekšlikumā Sporta multifunkcionālo halli tiek piedāvāts finansēt no Valsts un pašvaldības līdzekļiem, bet biedrība "Sport for All" piedāvā izmantot arī UEFA līdzekļus, kurus piešķir Latvijas futbola federācija (LFF) futbola stadionu seguma un infrastruktūras atjaunošanai.

Vēstīts, ka otrdien, 20. oktobrī, Patvērumu meklētāju centra "Mucenieki" futbola stadionā tiks rīkota futbola spēle starp Saeimas un Patvēruma meklētāju komandām, spēli tiesās LFF tiesneši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!