Foto: LETA
Viens no apvienības "Saskaņas centrs" (SC) veidojošās partijas "Saskaņa" bijušajiem biedriem Andis Vaičulis vērsies tiesā ar prasību atzīt partijas "Saskaņa" valdes vēlēšanu rezultātus par spēkā neesošiem, tādējādi atceļot tos.

Kā skaidroja partijas valdes loceklis Aivars Bergers, bijušais partijas biedrs vērsies tiesā saistībā ar pērn novembrī notikušajām valdes vēlēšanām. Viņš uzsvēra, ka organizācijās lēmumi parasti tiek pieņemti ar balsu vairākumu, tā noticis arī tad, kad tika ievēlētā "Saskaņas" valde, taču viens cilvēks, kurš, iespējams, gribējis kļūt par valdes locekli, patlaban šos rezultātus vēlas apstrīdēt.

Bergers akcentēja, ka šī situācija nenozīmē, ka partijā ir nesaskaņas, tāpat neesot pamatojuma, lai valdes vēlēšanu rezultātus atceltu.

Vaičulis patlaban ir izslēgts no partijas "Saskaņa".

Tiesas sēde par "Saskaņa" valdes vēlēšanu rezultātiem paredzēta rīt Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā plkst.10.

Kā liecina ziņu aģentūras LETA arhīvs, pērn 19.novembrī notikušajā apvienību partijas "Saskaņa" kongresā par partijas valdes priekšsēdētāju ievēlēts tās līdzšinējais vadītājs Jānis Urbanovičs.

Par valdes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldību komisijas priekšsēdētājs Sergejs Dolgopolovs un Saeimas deputāts Valērijs Agešins. Kopumā valdē ievēlēti 17 locekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!