Foto: LETA

Apgalvojumi, ka lietā par iespējamu balsu pirkšanu par labu "Saskaņai" ir piekukuļoti apsūdzētie, lai tie noņemtu aizdomas no "Vienotības", ir absurdi un tā ir necieņas izrādīšana pret vēlētājiem, paziņoja "Vienotības" ģenerālsekretārs Artis Kampars.

Kā ziņots, deputāts Andrejs Elksniņš (S) apgalvo, ka lieta par iespējamo balsu pirkšanu Līvānos esot saistīta ar partiju "Vienotība", nevis "Saskaņu", bet vēlamo liecību panākšanai par tām esot maksāts.

Kampars sacīja, ka šajā jautājumā Elksniņš laikam esot mācījies "no lielajiem propagandas guru", proti, jo bezkaunīgāki ir meli, jo grūtāk iedomāties, ka tā var melot. Viņš piebilda, ka apsūdzība uzrādīta saistībā ar iespējamo balsu pirkšanu par labu "Saskaņai" un "Vienotībai" tur neesot nekādas saistības.

Politiķa skatījumā līdz ar to Elksniņa izteikumi ir vērtējami kā necieņas izrādīšana pret vēlētājiem. Kampars uzsvēra, ka "Vienotība" nav mēģinājusi šādi novelt no sevis atbildību gadījumā, kad izskatīta lieta par iespējamu balsu pirkšanu par labu šim politiskajam spēkam.

Kā ziņots, Latgales tiesas apgabala prokuratūra uzrādījusi apsūdzību diviem vīriešiem par balsu pirkšanu partijas "Saskaņa" labā pērn notikušajās Saeimas vēlēšanās, liecina informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!