Foto: LETA

Vecgada dienā un Jaungada dienā būs izmaiņas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā, portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā "Rīgas satiksme".

31. decembrī autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu grafika. Pasažierus, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, uzņēmums lūdz ievērot, ka 31. decembrī darbosies mēneša biļetes visām mēneša dienām vai stundas biļetes brīvdienām.

Ekspresbusu maršruti svētku laikā nekursēs.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 31. decembrī un 1. janvārī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a – tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Savukārt klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks 30. decembrī būs no pulksten 8 līdz pulksten 17, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz pulksten 19.

31. decembrī, 1. janvārī un 2. janvārī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

"Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties klientu centra apmeklējumam iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan mājas lapā.

Jau vēstīts, ka brauciena maksas atlaides Rīgas sabiedriskajā transportā pieejamas tikai personām ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!