Foto: LETA

Politiskās partijas "Kustība "Par!"" kongresā sestdien, 3. jūlijā, tās biedri vēlēs jaunu valdi, tās priekšsēdētāju un pārskata padomes locekļus, un debatēs par politiskajiem mērķiem nākamajam politiskajam ciklam, portālu "Delfi" informēja partijas birojā.

Kongresu atklās "Kustība "Par!"" vadītājs, veselības ministrs Daniels Pavļuts, par aktualitātēm ziņos Marija Golubeva, Vita Anda Tērauda, Mārtiņš Šteins, Laima Geikina, Normunds Mihailovs un citi. Uzrunas teiks arī sadarbības partneri – "Latvijas attīstībai" līdzpriekšsēdētājs Ivars Ijabs, partijas "Izaugsme" valdes priekšsēdētājs Andris Skride un "Progresīvie" līdzpriekšsēdētāja Antoņina Ņenaševa.

"Mūsu sociāli liberālā partija "Kustība "Par!"" ir tapusi pirms četriem gadiem. Šajā laikā esam auguši un pieredzējuši savu pirmo pilno politisko ciklu un guvuši panākumus Saeimas, Eiropas parlamenta, Rīgas domes un pašvaldību vēlēšanās. Šajā kongresā pārskatīsim partijas sasniegto, atjaunosim partijas valdi un diskutēsim par mūsu nākotnes mērķiem ceļā uz 14. Saeimas vēlēšanām," uzsver Pavļuts.

Kongress norisināsies gan klātienē visdrošākajā režīmā, gan attālināti. Attiecīgi klātienē kongresu varēs apmeklēt tie, kuri ir vakcinēti pret Covid-19 vai pārslimojuši Covid-19 un to var pierādīt ar Covid sertifikātu. Vienlaicīgi biedriem tiks dota iespēja piedalīties un balsot arī attālināti.

"Kustība "Par!"" ir 2017. gada 26. augustā dibināta sociāli liberāla, proeiropeiska politiskā partija, kuras mērķis ir moderna un taisnīga Latvija vienotā Eiropā. Partijas moto ir "mēs esam par Latviju, kura ir iespēja visiem, nepieder dažiem un sastāv no daudziem". Kustībā ir vairāk nekā 620 biedru, pieci Saeimas deputāti, divi ministri, Rīgas mērs un vēl 11 pašvaldību deputāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!