Foto: Shutterstock

Miris Normunds Kindzulis, kurš pagājušajā nedēļā pagaidām neskaidros apstākļos Tukumā guva plašus ķermeņa apdegumus, vietnē "Facebook" informējis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Rīgas reģiona brigāžu atbalsta centra "Krasts" vadītājs Rafaels Ciekurs.

Kindzulis NMPD strādājis par ārsta palīgu. Ciekurs raksta, ka kolēģis NMPD strādājis kopš 2015. gada, sācis darbu kā medicīnas asistents. Vēlāk viņš absolvējis Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta koledžu, strādājis gan par izbraukuma brigādes ārsta palīgu, gan operatīvās vadības centrā par izsaukuma pieņemšanas dispečeru.

"Normunds vienmēr bijis atsaucīgs un izpalīdzīgs, nekad darbā sevi nav saudzējis, strādāja daudz un, lai arī cik daudz būtu izsaukumu, nekad nesūkstījās par milzīgo darba slodzi," raksta Ciekurs.

Jau vēstīts, ka 23. aprīlī Tukumā kādā no daudzdzīvokļu mājām izcēlās ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, Valsts policija konstatēja, ka divi vīrieši ir guvuši apdegumus.

Normunds Kindzulis, kurš bija smagāk cietušais no abiem vīriešiem, pēc tam ārstējās Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Valsts apdegumu centra reanimācijā. Viņš bija guvis plašus ķermeņa apdegumus.

Kā savā paziņojumā raksta Ciekurs, informācija par atvadīšanos sekos vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!