Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektors Madars Kupičs atkal nonācis sabiedrības redzeslokā, jo 7. jūlijā kādam zēnām, kuram nule kā bija nozagta basketbola bumba, uzdāvināja jaunu vietā, vērsta VP Kurzemes reģiona pārvalde.

Kupiča vārds jau iepriekš izskanējis saistībā ar nesavtīgu rīcību, proti, pērn viņš, izmantojot savus līdzekļus, palīdzēja kādai no vardarbības cietušai sievietei atrast naktsmājas.

Pēcāk sarunā ar portālu "Delfi" Kupičs norādīja, ka sievietei palīdzējis, jo "ir jābūt vienkārši cilvēcīgiem". "Kā tu uzvedīsies tā gan jau uzvedīsies pret tevi, jo viss labais dzīvē nāk atpakaļ," iepriekš sacīja Kupičs un uzsvēra, ka visi viņa kolēģi cenšas darīt labu darbu.

VP Kurzemes reģiona pārvaldē norāda, ka saņēmusi pateicību no kādas ģimenes, kurā vēstīts, ka bērnam jau otro reizi mēneša laikā Kristapa Porziņģa vārdā nosauktajā basketbola laukumā nozagta basketbola bumba.

Notikuma vietā ieradusies policija, kas paskaidrojusi, ka, aplūkojot novērošanas kameru materiālus, no iesnieguma rakstīšanas lielas jēgas nebūtu.

Policists gan zēnam paskaidrojis, ka savas mantas nepieciešams pieskatīt un savākt, taču, dodoties prom, policists zēnu pieaicinājis pie mašīnas, no kuras izņēmis jaunu "Nike" basketbola bumbu, kuru devis zēnam, vien norādot, lai šo gan pieskata.

VP Kurzemes reģiona pārvalde pauž pateicību Kupičam par sapratni, sirsnību un pretimnākšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!