Foto: DELFI

Sestdien, 24. novembrī, partijas "Latvijas attīstībai" kongresā tika ievēlēta jauna partijas valde un par partijas valdes priekšsēdētāju pārvēlēts līdzšinējais valdes priekšsēdētājs un 13. Saeimas deputāts Juris Pūce, portālu "Delfi" informēja partijas pārstāvji.

Pūce pateicās partijas kongresa delegātiem par izteikto uzticību vadīt partiju, kuras tuvākie politiski nozīmīgākie notikumi būs valdības izveide un 2019. gada maijā gaidāmās Eiropas Parlamenta vēlēšanas. Pūce uzsvēra, ka pirmais nozīmīgais lēmums, kas būs jāpieņem jaunievēlētajai valdei - vai Eiropas Parlamenta vēlēšanās ''Latvijas attīstībai'' startēs apvienības ''Attīstībai / Par!" ietvaros. Partijas valdes priekšsēdētājs neslēpa, ka aicinās valdi un partnerus turpināt kopīgo ceļu ar "Attīstībai/Par!'', kā tas notika Saeimas vēlēšanu laikā.

''Pierādījās, ka mūsu partijas sader kopā. Esam saliedēta komanda, kura mainīs Latviju uz labu. Tagad būsim arī vienota komanda, kas virzīs mūsu apvienības kopējo redzējumu par aizvien ciešāku Eiropas integrāciju. "Attīstībai / Par!" Eiropas Parlamenta vēlēšanās būs viseiropeiskākā izvēle,'' komentēja Pūce.

Šajā kongresā uz divu gadu termiņu tika ievēlēta arī jauna partijas valde. Par partijas valdes locekļiem tika ievēlēti trīs 13. Saeimas deputāti - Artūrs Toms Plešs, Mārtiņš Bondars un Inese Ikstena, trīs "Latvijas attīstībai'' Rīgas domes deputāti - Viesturs Zeps, Andris Bačkurs un Māris Mičerevskis, Bauskas novada domes deputāte Kristīne Kazāka, kā arī Edgars Jaunups, Viesturs Liepkalns, Jeļena Jesajana, Laila Spaliņa, Ilze Grīnberga, Māra Ose – Kuišele un Sergejs Akuličs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!