Foto: Shutterstock

Rīgas pašvaldības izglītības iestādes ar Eiropas Savienības izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programmas "Erasmus+" finanšu līdzekļiem plāno īstenot 30 projektus, skaidroja pašvaldībā.

Plānots, ka tie būs gan mobilitātes projekti skolu pedagoģiskajam personālam, gan skolu apmaiņas partnerības projekti.

Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskais centrs un Rīgas 18.vidusskola sagatavojuši piecus projektus, Rīgas 31. vidusskola – trīs projektus, Rīgas 25.vidusskola - trīs projektus, Rīgas Valsts 3. ģimnāzija, Rīgas Klasiskā ģimnāzija, Rīgas Imantas vidusskola un Rīgas pirmsskolas izglītības iestāde "Mežrozīte" – katra pa diviem projektiem.

Projektus iesniegusi arī Rīgas 80.vidusskola, Rīgas Reinholda Šmēlinga vidusskola, Rīgas Angļu ģimnāzija, Rīgas Valda Zālīša pamatskola, Rīgas 1.pamatskola-attīstības centrs, Rīgas Kultūru vidusskola, Rīgas Purvciema vidusskola, Rīgas 71. vidusskola, Rīgas 64. vidusskola un Rīgas Valda Avotiņa pamatskola-attīstības centrs.

Plānots, ka projekti paplašinās pedagogu un izglītojamo redzesloku, zināšanas un prasmes, kā arī sniegs jaunu pieredzi un uzlabos izglītības kvalitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!