Foto: DELFI

No sestdienas līdz 1.septembrim atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutu grafikos Rīgā tiks veiktas korekcijas, lai autobusu, trolejbusu un tramvaju kursēšanas laiku pielāgotu pasažieru plūsmai, aģentūru LETA informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Izmaiņas skars 9., 12., 13., 15., 17. un 27.trolejbusa maršruta darba dienu sarakstu, 11., 14., 18. un 23.trolejbusa maršruta brīvdienu sarakstu, kā arī 19., 22., 25.trolejbusa maršruta darbadienu un brīvdienu kustības sarakstu.

Mainīsies arī 2. un 4.tramvaja maršruta kustības saraksts darba dienām un brīvdienām, kā arī 10.tramvaja saraksts brīvdienām.

Izmaiņas gaidāmas arī 7., 37., 41., 53.autobusa maršruta darba dienu sarakstos, 54.autobusa maršruta brīvdienu sarakstā, kā arī 13.autobusa maršruta darbadienu un brīvdienu kustības sarakstā.

Vienlaikus no šodienas līdz 1.septembrim 29.autobusa maršruts tiks pagarināts līdz Vecāķiem un kursēs maršrutā Mežciems-Vecmīlgrāvis-Vecāķi.

Izmaiņas tiek veiktas, lai uzlabotu iedzīvotāju iespējas nokļūt līdz Rīgā esošajām un pieprasītajām peldvietām. Ņemot vērā izmaiņas 29.autobusa maršrutā, tiks veiktas izmaiņas arī 19.autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām.

Lai uzlabotu maršrutu kustības regularitāti, no 15.jūnija tiks veiktas nelielas izmaiņas arī 1. un 11.trolejbusa maršruta darba dienu kustības sarakstā, kā arī 1. un 14.autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!