Foto: LETA

Saistībā ar vairāku saimniecisku darbu veikšanu dažādās vietās Rīgā tiks ierobežota satiksme, portālu "Delfi" informēja Rīgas dome.

Saistībā ar būvdarbiem no 21. oktobra līdz 1. aprīlim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Murjāņu ielā, posmā no iebrauktuves dispečerpunktā "Jugla" līdz Juglas ezeram.

Savukārt no 25. oktobra saistībā ar seguma atjaunošanas darbiem līdz 30. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Ulbrokas ielā, pie ēkas Ulbrokas ielā 46.

Tāpat no 25. oktobra līdz 5. novembrim saistībā ar gāzesvadu izbūves darbiem tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Jaunciema 5. šķērslīnijā, posmā no ēkas Jaunciema 5.šķērslīnijā 2G līdz Jaunciema 4. līnijai.

Bet saistībā ar kanalizācijas sūkņa stacijas un spiedvada pārbūves darbiem no 25. oktobra līdz 15. decembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē, pie ēkas Brīvības gatvē 433.

Darbu veicējiem minētajās vietās uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!