Foto: Publicitātes foto
Vanšu tilta apsardzi no otrdienas nodrošinās kompānija "Koblenz drošība", portālu "Delfi" informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks.

Pēc pēdējo dienu notikumiem, kad huligāni vairākkārtīgi mēģināja uzkāpt tilta piekares konstrukcijās, Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs (SC) ir uzdevis Vanšu tilta apsaimniekojošam uzņēmumam "Rīgas Tilti" norīkot uz tilta fizisko apsardzi.

Šis darbs uzticēts apsardzes kompānijas " Koblenz drošība"  darbiniekiem un uz tilta pastāvīgi patrulēs vairāki apsardzes darbinieki, kuru uzdevums būs nepieļaut pārgalvīgu personu mēģinājumus uzkāpt tilta vantīs.

Jau ziņots, ka pirmdienas rītā Vanšu tilta virsotni atkal sasniedza kāds jaunietis, bet vēl viens kāpējs naktī apturēts tilta pakājē.  Arī naktī uz svētdienu kāds piedzēries vīrietis bija uzrāpies tilta vantīs. Izsaukumu uz notikuma vietu glābēji saņēma pulksten 2:55, bet vīrieti izdevās nocelt un atbildīgos dienestus atsaukt - pulksten 5:45. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Rīgas mērs Nils Ušakovs pirmdien paziņoja, ka jau šonedēļ tilta vantis notīs ar dzeloņstieplēm un tiltam pieslēgs signalizāciju, lai atturētu kāpējus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!