Foto: DELFI/Cehs.lv
Mēs neapzināti esam pieņēmuši, ka ir lietas, par kurām neizšķiežam naudu. Man pašam viena tāda bija zeķes, jo tas šķita tāds sīkums – panēsās, izmetīs, nopirks citas. Taču pērn, gatavojoties ziemai, pirmo reizi pārkāpu saviem standartiem un iepirku dažus pārus, kas maksāja tuvu dvacāram. Savukārt tagad man šķiet, ka mums vajadzētu maksāt vairāk naudas politiķiem. Paskaidrošu.

Bija nepieciešama visa mana līdzšinējā dzīve, lai es uzzinātu, ka zeķes var būt ērtas. Līdz šim tam īsti nebiju pievērsis uzmanību. Tās manā uztverē ilgstoši bija nenosakāms auduma gabals ap pēdām, kas par 4,99 eiro trīspakā iepirkts teju jebkurā apģērbu veikalā izmērā 38–52, vēlams, vienā bezpersoniskā krāsā, lai nav jādomā, kura ir labā, bet kura kreisā.

Pērn, pirmo reizi iepērkot kvalitatīvas zeķes, es sapratu, ka visu dzīvi esmu velti cietis mokas un liedzis sev neizmērojamu komfortu dažu eiro dēļ. Manas pēdas bija lieliski ventilētas, vienlaicīgi uzturot tās atbilstošā temperatūrā, kas savukārt samazina risku, ka manas kājas varētu smirdēt gadījumā, ja kāds tās izlemtu paostīt. Jā, investīcija bija emocionāli liela, jo nebiju radis zeķes uztvert kā lietu, par kuru būtu vērts tērēt naudu, taču pēc šīs pieredzes varu sacīt atklāti – es jūtos tuvāk Eiropai nekā jebkad.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!