Foto: LETA/ Cehs.lv karikatūra

Esot uz sliekšņa jauna prezidenta vēlēšanām, domnīca "Cehs.lv" ir aicinājusi talkā štata astroloģijas kouču un taro kāršu ekspertu Kristapu Ālu, lai skaidrotu, ko par tevi pasaka tavs mīļākais kandidāts. "Prezidenta vēlēšanas sabiedrībai ir vienkāršākās no visām vēlēšanām, jo nedz kādu interesē tavs viedoklis, nedz tev ir iespēja kaut ko ietekmēt," vērtē K. Āls, piebilstot, ka tieši tāpēc šajā rakstā vairāk koncentrēsimies uz pašizaugsmi un tavu personības raksturojumu.

Protams, nav izslēgts, ka vēlēšanu gaitā uzradīsies vēl kāds kandidāts, taču šajā gadījumā K. Āls prognozes modelē pie scenārija, kurā Edvards Smiltēns tomēr nav izvirzījis pats sevi.

Elīza Pinto


Sabiedrība dalās divās daļās. Tajos, kuri ir dzirdējuši par Elzu Pinto un partijas "Progresīvie" biedros. Iespējams, tieši tāpēc kandidātes virzīšana tika sākta ar viņas Vikipēdijas lapas pilnveidošanu.

Ja šajās vēlēšanās turi īkšķus tieši par Elitu Pinto, ļoti iespējams tu esi viens no tiem cilvēkiem, kurš pārtrauc savu draugu sarunas par jaunāko "Metallica" albumu, lai, neviena nevaicāts, uzsvērtu, ka tu klausies tikai avangarda džezu, ko izpilda viens konkrēts mūziķis uz āpša taksidermijas teramīna.

Kad esi beidzis skaidrot, cik ļoti labāks par visiem citiem esi, tu klusībā savā "Spotify" ieslēdz privāto sesiju un klausies grupu "Prāta vētra". Līdzīgi arī Elīnes Pinto gadījumā – kad būsi beidzis visiem stāstīt, cik viņa ir izcila prezidenta amata kandidāte, kura ir pēdējā Latvijas cerība uz pārtikušu nākotni, tu ļoti mierīgi samierināsies ar Edgaru Rinkēviču, kuru dziļi sirdī uzskati par labāko izvirzīto kandidātu. Hokeja čempionāta bronzas spēlē tu, protams, no sirds juti līdzi Latvijas izlasei, taču totalizatorā biji uzlicis uz ASV.

Savukārt Esmeraldas Pinto kārti no jauna atkal varēsi vicināt

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!