Foto: f64/Cehs.lv kolāža
"Āāā!!!" atskanēja skaļš un stresa pilns kliedziens Partijas kantorī. Biroja administratore pameta pusratā iesāktos anonīmos komentārus ziņu portālos un skrēja uz noliktavu. Apkārt valdīja stress, kas mijās ar sašutumu. "Cirvis! Man mašīnā ir cirvis," paklupdams aiz kastes ar vēlēšanu izdales materiāliem, situāciju centās sasmelt kāds deputāta amata kandidāts. Cits politiķis, paniski raujot mantas ārā no plauktiem, auroja: "Maisi! Kādam ir maisi? Vajag sazīmēt maisus un da jebkādu parku!" Telpu aizvien straujāk piepildīja izmisums. Ir vēlēšanu gads, bet Partija bija aizmirsusi sagatavoties svarīgākajam notikumam – Lielajai talkai.

"Vēlētājs mums to nekad nepiedos," dusmojās Partijas ģenerālsekretārs, pats īsti nezinot, uz ko tieši viņš auro. It kā to varētu pārmest padomniekiem komunikācijas jautājumos, bet tur bija salikti čomi un radi, kuri tāpat daļu no atalgojuma "naļikā" atdeva Partijas kasei, lai būtu, par ko iepirkt grauzdiņus sapulcēm.

"Labi. Vajag ieelpot un skatīties, ko mēs vēl varam saglābt," mēģinot slāpēt apkārt valdošo haosu, sacīja ģenerālsekretārs. "Mums ir cirvis. Mums ir dažas kastes ar sūdiem. Birojs ir Rīgas centrā, bet Lielā talka jau sākusies. Visi tuvākie parki būs aizsisti. Ir kādas idejas?"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!