Foto: stock.xchng
Novosibirskā pakāries atrasts bijušais Kazahstānas hokeja izlases uzbrucējs Pjotrs Devjatkins, atsaucoties uz vietējo policiju, ziņo aģentūra "RIA Novosti".

"10. septembra rītā Novosibirskas Ļeņina rajonā tika atrasts 1977. gadā dzimuša vīrieša līķis ar asfiksijas pazīmēm," teikts Novosibirskas apgabala iekšlietu ministrijas paziņojumā. Viņš bija pakāries bērn laukumā vienā no daudzdzīvokļu namu pagalmiem. 39 gadus vecais hokejists, kurš strādāja par bērnu treneri Sahalīnā, bija ieradies Novosibirskā pie radiniekiem.

Pjotra Devjatkina brālis Aleksandrs paziņojis, ka pašnāvība notikusi parādu dēļ, kas arī bijis rakstīts pirmsnāves vēstulē, ziņo portāls "championat.ru.".

"Zīmītē viņš tā arī rakstīja: piedodiet, es vairs nespēju tā dzīvot ar parādiem, mīlu visus. Viņš ieradās Novosibirskā no Poronaiskas un tuvāko dienu laikā gatavojās doties tālāk uz Maskavu darba darīšanās, taču kaut kas pēdējā brīdī nojuka," izteicies hokejista brālis.

Savas sporta karjeras laikā Ustjkamenogorskas hokeja skolas pārstāvis Devjatkins pārstāvējis Maskavas "Dinamo", "Ņeftehimik", Ufas "Salavat Julajev", Novosibirskas "Amur", Minskas "Dinamo" un virkni Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu.

Kazahstānas izlases sastāvā viņš piedalījās 1998. gada Nagano ziemas olimpiskajās spēlēs,kurās kazahu komanda iekļuva ceturtdaļfinālā.

No hokeja Devjatkins atvadījās 2007. gadā, un līdz pašnāvībai strādāja pa bērnu hokeja treneri Sahalīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!