Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Vankūveras "Canucks" šī sezona izvērtusies smaga, un kluba vadība jau gatavojas veikt sastāva pārbūvi. Izmaiņas varētu skart arī komandas vārtsargus, tādējādi Artūram Šilovam pastāv iespēja tikt pie vēl kādas iespējas spēlēt pasaules spēcīgākajā līgā.

Jau vēstīts, ka Šilovs trešdien debitēja NHL spēlē, bet viņa pārstāvētā "Canucks" ar rezultātu 4:6 piekāpās Ņujorkas "Rangers". Šilovs atvairīja 22 no 27 pretinieku metieniem, un pēc spēles atzina, ka iegūtā pieredze viņam noderēs nākotnē.

"Šeit bija cits meistarības līmenis un ātrums. Bija interesanti spēlēt un iegūt šo pieredzi, un tas man nāks par labu man. Domāju, ka man šī pieredze noderēs ilgtermiņā, jo tagad zinu, kā tas ir un kas man ir jāuzlabo," stāstīja Šilovs, kurš stāstīja, ka stresu pirms mača neesot izjutis. "Biju priecīgi satraukts par iespēju spēlēt."

"Canucks" vārtsargu līnija šajā sezonā bijusi diezgan viduvēja. Pirms sezonas šķita, ka Tečers Demko būs komandas "vilcējs", kurš iepriekš spēja labot aizsardzības kļūdas un palīdzēja nosargāt uzvaras. Savukārt rezerves vārtsargs Spensers Martins pērn diezgan veiksmīgi ienāca komandā, un uz viņu arī lika cerības.

Medijs "The Hockey Writters" vēsta, ka "Canucks" esot darījusi zināmu, ka gatava veikt maiņu darījumus, lai uzlabotu savu komandu nākamajai sezonai. Vienīgie, kuri esot pasargāti no maiņas, esot Eliass Petersons, Kvins Hjūzs un Andrejs Kuzmenko.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!