Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar visiespaidīgāko individuālo sniegumu šobrīd izceļas Edmontonas "Oilers" zvaigzne Konors Makdeivids, kuram vajadzēja tikai 56 spēles, lai pārsniegtu 100 rezultativitātes punktu atzīmi. Viņš šobrīd ir gan labākais vārtu guvējs, gan labākais piespēlētājs, un tāda rezultativitāte nebūs redzēta 27 gadus, ja viņš šādā tempā turpinās krāt punktus.

Makdeividam otro reizi karjerā izdevies 100 rezultativitātes punktus sasniegt mazāk nekā 60 spēlēs. Iepriekš viņam tas izdevās Covid-19 pandēmijas dēļ saīsinātajā 2020./2021. gada sezonā, un toreiz viņam vajadzēja 53 mačus. Šosezon viņam šīs atzīmes sasniegšanai vajadzēja trīs spēles vairāk, taču viņam priekšā ir regulārās sezonas noslēgums, un Makdeivids varētu kļūt par pirmo hokejistu kopš 1996. gada, kurš izcēlies ar vismaz 150 rezultativitātes punktiem. Pēdējo reizi to paveica Mario Lemjē, kad viņš 70 spēlēs guva 69 vārtus un izdarīja 92 rezultatīvas piespēles.

Ja Makdeivids turpinās šādu pašu rezultativitāti vidēji spēlē, tad viņš līdz sezonas beigām sakrās 146 punktus, līdz ar to viņam pavisam nedaudz jāpalielina savs punktu krāšanas temps

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!