Foto: Floridas "Panthers"

Spožu spēli Ontārio Hokeja līgā (OHL) svētdien aizvadīja latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis, kurš iemeta četrus vārtus.

Vilmanis palīdzēja savai komandai "North Bay Battalion" savā laukumā ar 9:0 sakaut "Kingston Frontenacs". Spēles spožākā zvaigzne bija tieši Vilmanis, kuru pirms diviem gadiem draftēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Floridas "Panthers".

Tieši Vilmanis ar skaistu sologājienu uz vārtiem, apspēlējot vārtsargu, 13. minūtē atklāja spēles rezultātu, bet otrajā periodā viņš tika pie vēl diviem vārtiem, ātri sev noformējot "hat-trick". Skaists bija tieši trešais vārtu guvums, kad viņš pa labo flangu ar ripu ieslidoja zonā, apsteidza sāncenšus un pārspēja vārtsargu ar neērto nūjas pusi.

Savukārt spēles izskaņā tieši latvietis uzstādīja galarezultātu, kad ceturtos vārtus guva pēc izcilas partnera piespēles. Vilmanis realizēja visus četrus savus metienus, nopelnīja lietderības koeficientu +4 un tika nosaukts par divcīņas spožāko zvaigzni.

Vēl sezonas vidū Vilmanis no OHL komandas Sārnijas "Sting" tika aizmainīts uz "Battalion". Šīs vienības rindās viņš 13 spēlēs pamanījies iemest 13 vārtus un arī veikt četras rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!