Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" īpašnieks Džeimss Dolans esot ticies ar bijušo komandas zvaigzni Čārlzu Oukliju, kurš aizvadītajā nedēļā sacēla traci "Madison Square Garden" arēnā, tomēr kādreizējais spēlētājs nav gatavs visu aizmirst, vēsta "nytimes.com".

Jau vēstīts, ka "Knicks" mājas spēlē pret Losandželosas "Clippers" Oukliju no arēnas ar spēku izveda apsargi, jo viņš nicinoši izturējies pret Dolanu, apsaukājot viņu. Pēc tam Dolans aizliedza Ouklijam atgriezties "Madison Square Garden" arēnā, bet vēlāk pēc šī incidenta "Knicks" īpašnieks aizliegumu atcēla, un ļāva basketbolistam atkal apmeklēt spēles.

Tomēr Ouklijs vēlas, lai Dolans savu atvainošanos izsaka publiski: "Es vēlos sarīkot preses konferenci, kurā viņš atvainojas man un līdzjutējiem," uzsvēra Ouklijs.

"Mums abiem bija tikšanās, kurā mēģinājām izrunāties. Mēs viens otru sapratām, bet tas vēl kādu laiku sāpēs," atzina basketbolists.

Pēc tam, kad Dolans aizliedza Ouklijam apmeklēt "Knicks" mājas spēles, ļoti daudzi līdzjutēji nostājās bijušā basketbolista pusē, tostarp arī slavenākais Ņujorkas komandas fans Spaiks Lī.

NBA karjeras laikā Ouklijs desmit sezonas aizvadīja "Knicks" rindās, palīdzot Ņujorkas klubam 1993. gadā iekļūt NBA Austrumu konferences finālā, bet nākamajā gadā arī NBA finālā. "Knicks" rindās viņš aizvadījis 727 spēles, kas ir sestais rādītājs kluba vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!