Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Kristaps Porziņģis mačā pret Šarlotas "Hornets" nejutās pārāk labi, tomēr tas viņam netraucēja spēlēt ļoti svarīgu lomu savas komandas uzvarā.

Jau vēstīts, ka Porziņģis ar 28 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un trīs bloķētiem metieniem sekmēja "Knicks" uzvaru ar 118:113 (32:41, 26:28, 25:25, 35:19).

"Patiesībā, man visa spēle bija cīņa. Es šodien nejutos pārāk labi," pēc spēles teica Porziņģis, kurš citēts izdevumā "New York Post".

To apstiprināja arī "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks, kurš pēdējā ceturtdaļā latvietim deva papildus atelpas minūtes.

"Neizskatījās, ka viņam (Porziņģim) bija enerģija, bet mūsu rezervisti padarīja lielisku darbu, samazinot deficītu. Porziņģim mēs iedevām dažas papildus atpūtas minūtes, un izskatījās, ka pēc tam viņam enerģija bija labā līmenī," skaidroja Hornačeks.

"Knicks" komandai pēdējos mačos izdevies uzvaras izraut pašā galotnē, un Porziņģis uzsvēra, ka tas izdevies, pateicoties spēlētāju apņēmībai. "Mēs spēlējām kā komanda un rādījām labu sniegumu aizsardzībā. Mēs nepadevāmies un varējām noslēgt šos mačus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!