Foto: Privātais arhīvs

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova iedzīvojusies nopietnā ceļgala savainojumā, kas viņai liks izlaist ilgu laiku, sportiste paziņojusi savos sociālajos tīklos.

Sevastova pēc bērna laišanas pasaulē pagājušā gada izskaņā atgriezās tenisa apritē un veiksmīgi piedalījās vairākos turnīros. Marta sākumā viņa Ostinas WTA turnīrā bija ceļā uz pusfinālu, kad ceļgala traumas dēļ bija spiesta izstāties ceturtdaļfinālā pret slovākieti Annu Karolīnu Šmīdlovu.

Otrdienas vakarā Sevastova savā "Instagram" kontā publicējusi fotogrāfiju no slimnīcas, norādot, ka viņa ir pārrāvusi ceļgala krustenisko saiti. Viņai jau veikta operācija, bet ierasti rehabilitācija no šādām traumām aizņem vismaz pusgadu.

"Ir grūti aprakstīt to, kas noticis pēdējo nedēļu laikā. Kā zināt, Ostinā savainoju ceļgalu. Pēc pārbaudēm kļuva skaidrs, ka ir pārrauta ceļgala krusteniskā saite, un operācija bija neizbēgama. Esmu pozitīvi noskaņota, jo man ir ģimenes atbalsts. Būšu atpakaļ labā formā un kortā, cik vien ātri iespējams," raksta tenisiste.

Prombūtnes dēļ Sevastova bija izkritusi no pasaules ranga, bet pēc atgriešanās tajā ir pakāpusies līdz 380. vietai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!