Foto: Kadrs no video

Savdabīgs incidents nedēļas nogalē notika "UFC Vegas 89" cīņu šovā, kur Brazīlijas sportists Igors Severinu savā pirmajā UFC cīņā iekoda pretiniekam un uzreiz tika izmests no šīs organizācijas.

Vien 20 gadus vecais Severinu sestdien Lasvegasā debitēja UFC organizācijā, cīnoties pret vēl vienu brazīlieti un arī debitantu Andrē Limu. Tomēr otrajā raundā cīņa tika pārtraukta, jo Severinu iekoda pretiniekam kreisās rokas bicepsā.

Severinu (9-1) tika diskvalificēts, turklāt pēc tam viņu no sava sastāva izslēdza arī UFC. "Ja nevari tikt galā ar pretinieku un gribi beigt cīņu, ir daudz dažādu veidu, kā to izdarīt, bet pats sliktākais ir kost savam pretiniekam," pēc neparastās cīņas sarunā ar "Kevinlole.com" teica UFC vadītājs Dana Vaits. "Tagad cīkstonis ir izslēgts no UFC un zaudējis savas dzīves lielāko iespēju."

Tikmēr cietušais Lima (8-0) centās šajā starpgadījumā saredzēt pozitīvo. Severinu zobu pēdas bija tik izteiktas, ka Lima uzreiz pēc dueļa noslēguma devās pie tetovētāja, lai ar tinti iemūžinātu šo kodumu. Savukārt Vaits sportistam piesolījis 50 000 ASV dolāru bonusu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!