Foto: Publicitātes foto

"Alpha Baltic/Unitymarathons.com" komandas riteņbraucējs Reinis Andrijanovs daudzdienu velobrauciena "Grand Prix Sochi" otrajā posmā, kurā sportistiem bija jāpārvar 128,4 kilometrus gara distance ar startu un finišu Anapai, izcīnīja ceturto vietu, kopvērtējumā ierindojoties ceturtajā pozīcijā, informē organizatori.

Ceturtdien sportistiem bija jāveic 128,4 kilometru gara distance ar diviem stāviem kāpumiem starpfinišos. Pirmo vietu posmā ieguva Maksims Razumovs (laiks 3:02:06) no "Itera – Katusha", otro - Vitālijs Buts (laiks 3:02:06) no "Kolls Cycling Team", trešo - grieķis Georgios Bouglas (laiks 3:02:06) no "SP Tableware", bet ceturto vietu izcīnīja Andrijanovs (laiks 3:02:06).

Otro labāko rezultātu no "Alpha Baltic/Unitymarathons.com" riteņbraucēju komandas uzrādīja Māris Bogdanovičs, kurš finišēja kā četrdesmitais ar rezultātu - 3 stundas 2 minūtes un 47 sekundes. Indulis Bekmanis finiša līniju šķērsoja 69. pozīcijā, bet Erki Putsep pēc kritiena finišēja 113. vietā. No sacensībām izstājās Emīls Liepiņš.

Piektdien norisināsies sacensību trešais etaps, kurā sportistiem būs jāpārvar 154 kilometri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!