Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ukrainas kluba Doņeckas "Donbass" aizsargs Oskars Bārtulis uzskata, ka viņa vienībai, kā arī citām komandām izslēgšanas spēles jau ir sākušās.

Svētdien "Donbass" izbraukumā Rīgā aizvadīs spēli pret "Dinamo" hokejistiem, un Bārtulis uzsver, ka viņa komandā atmosfēra ir kaujinieciska.

"Noskaņojums komandā ir labs. Gatavojamies ar komandu nākamajai spēlei un tad jau redzēsim kā būs. Man tā sanāk pirmo reizi, kad spēlēju mājās, bet pret līdzjutējiem," Rīgas "Dinamo" preses dienestam stāstīja Bārtulis, kurš uzsvēra, ka "Donbass" komandai nākamajās spēlēs ļoti vajadzīgi punkti. "Es teiktu, ka "play-off" gan mums, gan citām komandām ir sācies jau tagad. Cīņa par punktiem un astoto vietu būs ļoti spraiga. Katra spēle un katri, tajā izcīnītie punkti, ir svarīgi. Tāpēc ir jāspēlē maksimāli labi, cik vien varam to izdarīt. Tāpēc gatavojamies nopietni katram mačam un cenšamies paņemt, cik vien punktus varam."

Bārtulis aizvada veiksmīgu sezonu Doņeckas komandas rindās, jo viņam ceturtais labākais lietderības koeficents komandā (+4). Tomēr viņš vēl nesteidzas šo sezonu vērtēt kā izdevušos.

"Tas ir jāskatās pēc sezonas. Mūsu mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēlēs. Ir jāizpilda tas un redzēsim, kas būs tālāk. Bet pagaidām spriest, kas un kā būtu pāragri. Šobrīd it kā esam astotie, bet tas nav droši, viens zaudējums mūs izlidinās no "play-off" zonas," viņš turpināja. "Žēl, ka man bija tā trauma un sanāca izkrist uz kādām desmit spēlēm. Bet, kopumā treneri uzticas, spēlēt tieku daudz, ar spēles laiku esmu apmierināts un tas ir pats galvenais. Un kā jau teicu – galvenais palīdzēt komandai tikt izslēgšanas spēlēs. Ja izpildīsim komandas sniegumu, tad arī savs sniegums būs apmierinošs."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Donbass" ar 52 punktiem 40 spēlēs ir astotajā vietā, bet Rīgas "Dinamo" ar 42 punktiem 40 spēlēs ir 12. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!