Foto: DELFI
Latvijas U-18 izlases spēlētāji Armands Ginters un Kristaps Pļavnieks, kuri tikko piedalījās Eiropas junioru čempionātā Rīgā, šajā nedēļas nogalē pie Brīvības pieminekļa startēs otrajā Latvijas 3 x3 čempionātā, U-18 grupā cīnoties par ceļazīmi uz pasaules čempionātu Džakartā (Indonēzijā), informēja organizatori.

U-18 grupas (1995. gadā dzimuši un jaunāki) uzvarētājiem būs iespēja pārstāvēt Latviju trešajā 3x3 pasaules čempionātā junioriem. Šogad turnīrs septembra beigās risināsies Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā, un Rīgas posma U-18 grupas uzvarētājiem tiks nodrošināta apmaksāta ceļazīme, viesnīcas izdevumi un augstākā līmeņa spēļu prakse starptautiskā vidē.

3. un 4. augustā par šādu iespēju cīnīsies Latvijas junioru izlases kapteinis Kristaps Pļavnieks, junioru izlases uzbrucējs Armands Ginters, kā arī "OKartes Basketbola akadēmija" pārstāvji - Edgars Lasenbergs un Jānis Engers. Šie puiši 3x3 turnīrā startēs ar komandas nosaukumu ''Ķekari''.

Ar šo kvartetu konkurēs ''VEF skolas'' audzēkņi - Rauls Avenītis, Ričards Melderis, Rendijs Feikners un Arvis Blumbergs.

Otrajam Latvijas čempionātam 3 pret 3 basketbolā iespējams pieteikties līdz 31. jūlijam.

Reģistrācijas formas:

draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/3x3/api/3x3reg 

DELFI: http://www.delfi.lv/sports/news/3pret3/zinas/?p=4

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!