Foto: Kadrs no video

Viens no pasaules šī brīža vadošajiem tenisistiem Daniils Medvedevs pirmdien Madrides turnīra spēlē nebija apmierināts, ka lietus laikā netiek aizvērts jumts virs korta un pasmējās par tiesnesi, kurš nespēja sniegt atbildi.

Prestižā Madrides turnīra trešās kārtas mačā Medvedevs atspēlējās un ar 5-7, 7-6 (7:4), 6-3 pieveica ASV tenisistu Sebastianu Kordu. Pēc pirmā geima otrajā setā Medvedevs vērsās pie spēles tiesneša Načo Forsadela ar aicinājumu aizvērt jumtu virs korta, lai lietus neietekmētu spēles gaitu un arī sportisti neriskētu gūt traumu uz slidenā korta.

"Jums ir ērti zem lietussarga. Bet mums lietū nav ērti. Varbūt var aizvērt jumtu?" tiesnesim sacīja Medvedevs. Tiesnesis paskaidroja, ka tas nav viņa spēkos un viņš nepieņem lēmumu. "Labi. Tad piezvani kādam, kas pieņem lēmumu."

Mirkli vēlāk tiesnesis sacīja, ka "viņi pieņem lēmumu, balstoties uz laika apstākļiem". Tas nedaudz saniknoja Medvedevu, kurš sarkastiski atcirta tiesnesim. "Kas viņi ir? Ilumināti? Ilumināti?".

Tiesnesis uz Medvedeva ironiju spēja vien atbildēt, ka "neviens jau nevar zināt, kas īsti notiks, jo turnīrs risinās ārpus telpām".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!